Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad två med älven som granne

Ditt nya hem är en fint planerad tvåa i härligt läge i Umeå. Här har du en balkong med solläge och nära till city.

Lägenheten som passar livsnjutaren erbjuder alla bekvämligheter, bra förvaring och en rymlig balkong i vackert läge. Med bara ett stenkast ifrån älven och nära till både city och naturen har du här 61 kvadratmeter att leva på.

Hall med klädkammare

Din hall har fina förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare direkt innanför dörren till vänster.

Badrum

Badrummet har helkaklade väggar, en hörndusch, samt en energisnål tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Vardagsrum och kök

Det fina vardagsrummet och köket får ett fint ljusinsläpp av det stora fönsterpartiet som täcker ena kortsidan. Här har du ett kök från Marbodal och plats för både matbord och soffgrupp.

Sovrum med klädkammare

Ditt sovrum rymmer din dubbelsäng och har en egen liten klädkammare utrustad med klädstång och hylla.

Balkong

Balkongen som är på rymliga elva kvadratmeter är lätt att möblera och har ett fint läge i väster. Så det finns en stor chans att detta blir ditt nya favoritställe under sommaren.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet