Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med älven som granne

Ditt nya hem kan vara denna välplanerade trea med ett oslagbart läge vid Öbacka Strand i Umeå. Här bor du granne med älven och naturen.

Det naturnära läget som ditt nya hem har är väldigt vackert, men efter bara en promenad eller kort cykeltur längst älvkanten når du centrum. Ditt nya hem består av två sovrum, ett generöst vardagsrum och ett kök från Marbodal. Och självklart en balkong som vetter mot väster.

Hall

Din hall har bra yta för att få plats med dina ytterkläder och skor. Du har även en garderob du kan hänga undan dem i samt ditt städskåp.

Badrum

Ditt badrum är placerat rakt fram i hallen. Här har du ett helkaklat badrum med hörndusch, tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Du har ditt Marbodalkök till vänster från hallen och vardagsrummet till höger. Du har bra umgängesytor och plats för både en större soffa och matsalsgrupp.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum är placerade i varsin del av lägenheten. Det största rymmer väl din dubbelsäng och det mindre lämpar sig väl att använda som barnrum eller arbetsrum. Båda har förvaringsmöjligheter.

Klädkammare

Din klädkammare hittar du bredvid badrummet. Här har du en klädstång och hylla att sortera och organisera dina kläder på.

Balkong

Den elva kvadratmeter stora balkongen har ett fint läge med kvällssol.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet