Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med generösa ytor nära älven

Ifall du inte vill välja mellan citylivet och naturen har du här en perfekt trea om 93 kvadratmeter att njuta av.

Ditt nya hem kan vara denna nybyggda och välplanerade trea vid Öbacka Strand. Här är du omgiven av naturen men når city på bara några minuter med cykel. Lägenheten har två fina sovrum, ett generöst vardagsrum och ett kök från Marbodal.

Hall med klädkammare

Din hall rymmer dina ytterkläder och dina städredskap. Du har också ett extra utrymme här som fungerar att använda som både klädkammare och förråd.

Badrum med gästtoalett

Dina två badrum är båda placerade mellan hallen och köket. Det mindre fungerar som en extratoalett och det större är fullt utrustat med alla bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen är båda av bra storlek och har förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Dubbelsängen ryms väl i det större sovrummet.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning där du har din matplats emellan. Köket är från Marbodal och har bra arbetsytor.

Balkong

På din härliga balkong kan du se fram emot många trevliga stunder med vännerna. Här har du tolv kvadratmeter att möblera.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet