Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fin tvåa vid Umeälvens östra strand

Belägen vid Umeälven har du här en smart planerad tvåa med en fantastisk balkong med läge i väster. Här bor du på fina 61 kvadratmeter.

På femton minuter tar du dig in till centrum med en härlig promenad längst Umeälven strandkant. Här har du boendet för dig som vill bo både citynära men inte för långt ifrån naturen. Ditt nya hem består av bra ytor och har alla bekvämligheter du behöver, så som extra förvaring och ett fullt utrustat kök och badrum.

Hall med klädkammare

Din hall är yteffektiv och du har en tillhörande klädkammare eller förråd med bra förvaringsmöjligheter.

Badrum

Beläget i hallen hittar du ditt badrum. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och en fin hörndusch.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum är välplanerat. Här har du ett kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux samt plats för både matbordet och soffgruppen.

Sovrum med klädkammare

Ditt sovrum når du från vardagsrummet. Här har du tretton kvadratmeter att förvara sängen på, samt en tillhörande klädkammare där du smidigt kan sortera upp dina kläder.

Balkong

Din balkong har ett av de finaste lägena. Här har du elva möblerbara kvadratmeter som vetter ut mot älven och väst.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet