Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Mysig trea nära Umeälven

Här bor du ett stenkast ifrån Umeälven på östra stranden. Din fint planerade trea är på rymliga 88 kvadratmeter.

Ditt nya hem erbjuder både ett bra läge och en fin planlösning. Här har du två sovrum av bra storlek, ett fint kök och ett rymligt vardagsrum. Ditt badrum har både tvättmaskin och torktumlare och den fantastiska balkongen har skyddad insyn och vetter mot väster.

Hall

Din hall är smart planerad och rymmer både dina yttekläder och skor samt dina städsaker då ditt städskåp även är placerat här.

Badrum

I anslutning till hallen hittar du badrummet. Där har du klinker på golvet samt en praktisk arbetsbänk som täcker hela vänstra sidan. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Ditt kök är från Marbodal och har bra ytor för matlagning. Ditt vardagsrum rymmer med lätthet din soffgrupp och bokhylla. Det är också ifrån vardagsrummet du når din fina balkong.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum ligger i olika delar av lägenheten. Det största rymmer dubbelsängen och har en stor garderob. Det mindre når du via köket och passar bra att användas som arbetsrum eller barnrum.

Klädkammare

Din klädkammare når du via vardagsrummet. Här har du ett bra extra utrymme att förvara dina saker i. Den är utrustad med klädstång och hylla.

Balkong

Din balkong har ett fantastiskt läge mot väster och med en vägg som skyddar för insyn. Här kan du se fram emot många lugna stunder i kvällssolen..

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet