Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

12.1104, 3 Rum, 93 m²

Beskrivning

Med luftiga ytor och mysig balkong

I ett av Umeås finaste områden har du chansen att flytta in längs älvkanten i en fin trea om 93 kvadratmeter.

Med en fantastisk balkong och generösa ytor möter dig den här lägenheten dig med första gången du ser den. Du har två sovrum av bra storlek, två badrum och ett stort vardagsrum samt kök från Marbodal. Din omgivning består av natur, parker och med cykelvägen tar du dig enkelt in till centrala Umeå.

Hall med klädkammare

Din hall är smart planerad att rymma det du behöver. Du har en extra garderob här samt en egen klädkammare eller förråd att förvara dina saker i.

Badrum och gästtoalett

Ditt badrum och gästtoalett är båda utrustade med toalettstol och tvättställ. Det större har även en fin hörndusch, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen som finns i lägenheten är på nio och fjorton kvadratmeter. Det största rymmer dubbelsängen och det mindre passar bra som barnrum. Båda har skjutdörrsgarderober som förvaring.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum samsas i en öppen och härlig planlösning. Du har ett kök från Marbodal och en matplats som rymmer ditt matbord. Soffan får också plats.

Balkong

Via vardagsrummet når du den härliga balkongen om tolv kvadratmeter. Här har du chansen att skapa dig en plats att njuta av under sommaren..

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet