Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig trea vid älven

Här bor du med ett älvnära läge vid östra stranden av Umeälv i en fin trea om 85 kvadratmeter. Hemmet bjuder på en mysig balkong som vetter mot väster.

Denna trea, som du har möjlighet att flytta in i, erbjuder fina ytor samt två sovrum, två badrum och ett stort vardagsrum som ligger i anslutning mot ditt Marbodalkök. Här bor du ett stenkast ifrån Umeälven och har nära in till både city och universitetet..

Hall med klädkammare

Din hall är smart planerad med bra yta och en tillhörande klädkammare att förvara ytterkläderna i.

Badrum och gästtoalett

Dina två badrum ligger båda med anslutning till hallen. Det lite mindre är en gästtoalett och det större är fullt utrustat med tvättmöjligheter och duschhörna.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum är placerade bredvid varandra och är på tolv respektive nio kvadratmeter. Det större har även en egen klädkammare där alla dina kläder smidigt kan förvaras. Det mindre har en garderob som förvaring och passar bra som barnrum eller gästrum.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum erbjuder fina ytor att umgås på och du har ett kök som du enkelt kan laga mat i. Din matplats har ett stort fönster som ger ett härligt ljus till matbordet.

Balkong

På elva kvadratmeter hittar du din balkong via vardagsrummet. Här har du ett härligt solläge om kvällarna..

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet