Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Älvnära boende i fint planerad tvåa

Här bor du ett stenkast ifrån Umeälvens östra strand i en välplanerad två om 61 kvadratmeter med mysig balkong.

Ditt nya hem kan vara denna fina tvåa med ett av Umeås finaste lägen vid älven. Här har du möjlighet att bo citynära men med naturen runt knuten. Lägenheten består av ett fullt utrustat badrum och kök, ett socialt vardagsrum och sovrum med bra förvaring. Balkongen med läge i väster kan bli ditt nya favoritställe under sommaren.

Hall med klädkammare

Hallen är smart planerad och har en egen klädkammare eller förråd att förvara dina vinterkläder i när du inte använder dem.

Badrum

Direkt i hallen är badrummet placerat. Här har du helkaklade väggar och klinker på golvet. Du har både en energivänlig tvättmaskin och torktumlare här, samt en fin hörndusch.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum har delvis öppen planlösning med köksdelen först och matplatsen och vardagsrummet sen. Här har du ett stort fönster som ger härligt ljus till rummet.

Sovrum med klädkammare

Ditt sovrum rymmer en större säng och har en egen rymlig klädkammare där du smidigt kan sortera och organisera dina kläder.

Balkong

Med din balkong på elva kvadratmeter i bästa läget har du ett självklart ställe att umgås på med dina vänner under varma sommarkvällar.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet