Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trivsamt hem omgivet av härlig natur

Här bor du omgiven av naturen och med älven som granne, men på bara en kort cykeltur kan du ta dig in till centrum.

Din nybyggda trea om 88 kvadratmeter har ett fantastiskt läge i Umeå med närhet till det mesta. Här har du två sovrum, ett rymligt kök och vardagsrum samt ett badrum med tvättmöjligheter. Självklart har du extra förvaring och en balkong i bästa läget.

Hall

Din hall är fint planerad och har både plats för hatthyllan och skostället. Här har du en garderob och ett städskåp.

Badrum

Rakt fram från hallen når du ditt badrum. Det är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en fin hörndusch.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum är separerade av hallen. Ditt kök är från Marbodal och har praktiska arbetsytor. Vardagsrummet har bra ytor för umgänge och plats för ditt matbord.

Sovrum 1 och 2

Du har två sovrum i lägenheten. Ett är på fjorton kvadratmeter och det andra på elva. Båda har förvaring i form av skjutdörrsgarderober.

Klädkammare

Lägenheten har en klädkammare placerad mellan badrummet och sovrum ett. Den går såklart att använda som förråd också men den är utrustad med klädstång och hylla.

Balkong

Din balkong är på fina elva kvadratmeter och har ett skyddat läge med en vägg på ena sidan. Balkongen vetter mot väster.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet