Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

12.1004, 3 Rum, 93 m²

Beskrivning

Rymlig lägenhet på plan ett

Med ett fint läge i Öbacka Strand i Umeå har du här en älvnära lägenhet omgiven av fin natur på hela 93 kvadratmeter.

Ditt nya hem kan vara denna välplanerade lägenhet som består av två sovrum, två badrum, extra förvaring och ett fint kök och vardagsrum. Din balkong har ett mysigt läge och storleken gör att du kan få plats med vännerna över en söndagsbrunch.

Hall med klädkammare

Din hall är av bra storlek och har en garderob och städskåp direkt till vänster innanför dörren. Till höger har du även ett extra utrymme att använda som klädkammare eller förråd.

Badrum och gästtoalett

Dina två badrum är placerade mittemot varandra. Det mindre är en gästtoalett med toalettstol och handfat. Det stora är rymligt och fullt utrustat, och har även en tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum är i olika delar av lägenheten. Det minsta är på nio och det största på fjorton kvadratmeter. Båda har förvaring i form av skjutdörrsgarderober.

Kök och vardagsrum

Från hallen och den avlånga passagen når du ditt luftiga kök, vardagsrum och matplats. Här har du generösa ytor och ett kök från Marbodal. De stora fönsterpartierna du har här inne ger ett fint ljus till rummet.

Balkong

Din balkong når du via vardagsrummet. Här har du tolv utmärkta kvadratmeter att njuta av under sommaren.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet