Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

En blandning mellan city och natur

Här bor du nära både city och naturen i en fantastisk lägenhet om 61 kvadratmeter med Umeälvens östra strand som granne.

Ditt nya hem har fina ytor och ett mysigt kök från Marbodal, ett socialt vardagsrum och ett sovrum med egen klädkammare. Ditt badrum har självklart både tvättmaskin och torktumlare och din balkong har ett magnifikt läge mot väster.

Hall med klädkammare

Din hall möter dig med bra förvaring för dina ytterkläder och skor. Här har du en egen klädkammare eller ett extra förråd.

Badrum

Ditt badrum hittar du i hallen. Här har du ett rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare och hörndusch.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum samsas i en halvöppen planlösning. Ditt Marodalkök är placerat i en egen del där du har öppet in mot vardagsrummet. Det stora fönstret som finns i vardagsrummet ger ett fantastiskt ljus till rummet och du får smidigt plats med matbordet och soffgruppen här.

Sovrum med klädkammare

Sovrummet är på tretton kvadratmeter och rymmer dubbelsängen. Här har du även en klädkammare med både hylla och klädstång.

Balkong

Den magnifika balkongen hittar du utgången till i ditt vardagsrum. Här har du elva möblerbara kvadratmeter som vetter mot älven och väster.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet