Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea ett stenkast ifrån älven

I ett av Umeås finaste områden har du chansen att flytta in längs älvkanten i en fin trea om 88 kvadratmeter.

Ditt nya hem har fina sällskapsvänliga ytor och två sovrum. Lägenheten har dessutom en rymlig klädkammare för förvaring och två badrum, perfekt för en mindre familj. Läget gör att du bor nära älven och med naturen som granne, men med city bara en kvarts promenad bort.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet