Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

11.1104, 3 Rum, 88 m²

Beskrivning

Trea ett stenkast ifrån älven

På rymliga 88 kvadratmeter har du här en trea med ett underbart läge nära den östra stranden av Umeälven. Härifrån har du nära till både city och naturen.

Ditt nya hem har fina sällskapsvänliga ytor och två sovrum. Lägenheten har dessutom en klädkammare för förvaring och två badrum, perfekt för en mindre familj. Läget gör att du bor nära älven och med naturen som granne, men med city bara en kvarts promenad bort.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet