Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Ultuna

Hitta din nyproduktion i Ultuna

Välkommen till sköna Ultuna – ett område mellan Sunnersta och Ulleråker längs med Dag Hammarskjölds väg. Här växer ett nytt bostadsområde fram med nära till det mesta, granne med natur och skog.

Bostadsrätter samsas med hyresrätter och ett litet torg med närhandel kommer att finnas när området är färdigbyggt. Det är inte långt till Friskis & Svettis som ligger granne med huvudcampus för Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Populära Engelska skolan ligger på fem minuters promenad och till Uppsala slott och Akademiska sjukhuset är det cirka fyra kilometer. Men det är närheten till naturen som gör att du kommer att älska att bo här.

Lev med naturen som granne

I Ultuna lever du nära natur och årstidsväxlingar, med Uppsala på ett nära, bekvämt avstånd. Tänk dig att komma hem efter en stressig dag på jobbet, snabbt byta om till friluftskläder och ta med hunden ut i spåret. Eller köra en halvtimme över stock och sten med cykeln i skogen. Helgerna är som gjorda för en promenad längs Gula stigen med en skön picknick under ekkronorna. Samtidigt går det fort att komma in till stan – med cykeln är du framme på en kvart.