Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Slutsålt

Mälargränd – Bostadsrätter

Mälargränd Bostadsrätter

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till mysiga Mälargränd. Här kan du trivas i ditt nya hus men också i grannskapet. Du har härliga gemensamhetsytor utanför den egna trädgården där du kan träffa och umgås med grannar, där barnen kan leka tryggt och säkert och där det finns gröna oaser som blandar upp bebyggelsen. Ett gruskast härifrån finns även den nya parkourparken som utmanar unga som äldre med mycket hopp i benen.

 • USP Schools and preschools Mälargränd - Bostadsrätter

  Vi vet att närheten till bra skolor och förskolor brukar vara A och O när man väljer att flytta till nytt. I det direkta närområdet kring Mälargränd kommer det att byggas två nya förskolor som planerar att slå upp portarna för barnen redan år 2018 samt 2020. På promenadavstånd ligger flera grundskolor med gott renommé, privata och kommunala, och i Upplands Väsby finns det tre gymnasieskolor med olika inriktning – Väsby nya gymnasium, Peabskolan och Energigymnasiet.

 • USP Getting here Mälargränd - Bostadsrätter

  Fördelen med att bo i Mälargränd att du har nära till allt. Pendelstationen i Upplands Väsby ligger två kilometer bort, Uppsala eller Stockholm når du sedan på under en halvtimme. Härifrån går det även bussar i rusningstrafik som tar dig direkt till Cityterminalen i Stockholm. För dig som jobbar på Arlanda eller flyger ofta så är du där på tio minuter och den bilburna är snabbt ute på E4:an. Boende i Mälargränd behöver inte göra avkall på något som förenklar och förgyller vardagen.

 • USP Nature and activities Mälargränd - Bostadsrätter

  Det bästa med att flytta till hus är att det räcker med att öppna ytterdörren för att kunna sätta ner fötterna på gräs. Vill du bada har du härliga Kairobadet på tio minuters cykelväg. Du kan paddla kanot i Mälaren, besöka friluftsmuseet Gunnes gård eller följa upplevelsestråket med tolv unika platser i Upplands Väsby. För barn- och ungdomar finns ett stort utbud av idrottsaktiviteter och vill du hellre njuta av en stund i eget sällskap finns det gott om cykel- och motionsslingor i närheten.

Bostäder

Fakta om närområdet

29 min
till T-centralen
2,5 km
till Kairobadet
20 min
till Arlanda
2 km
till Upplands Väsby centrum