Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Mälargränd – Bostadsrätter

1 planerad visning
Välkommen hem till Mälargränd

1 planerad visning

Läs mer

Drömmer du om barnskratt från trädgården?

Välkommen till Mälargränd – en idyll med fina gränder, portaler med klängrosor och sköna grönytor för lek och umgänge.

Just nu växer ett familjevänligt område fram med närhet till natur, fritid, skolor och kommunikationer – endast tre mil från Stockholm och två kilometer från Mälaren. Mälargränd består av hus i varierande storlekar och upplåtelseform, bostadsrätter och äganderätter (se bonava.se/malargrand/aganderatt). De hus som du kan läsa om på den här sidan är bostadsrätter. Fördelen med att bo i bostadsrätt är att du tillsammans med dina grannar äger och förvaltar byggnader, mark och allmänna utrymmen i den gemensamma bostadsrättsföreningen. Månadsavgiften som du betalar till föreningen går till underhåll och framtida renoveringar. Du kan välja mellan radhus och parhus, samtliga i två plan. Varje hus har sin egen gräsmatta med trallbelagd uteplats på baksidan.

Inredningspaket utan extra kostnad

Vi har valt ut ett antal hus i Mälargränd som vi inreder med särskilda tillvalspaket, utöver den standardutrustning som ingår. Det kan till exempel röra sig om ett extra fint golv eller bänkskiva. Du betalar inget extra för dessa tillval. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hemfakta

Bostadstyp
Radhus Kedjehus
Antal rum
4 - 5
Antal bostäder
31
Pris
3 400 000 - 4 350 000 kr
Storlek
92 - 123 m²
Ägandeform
Bostadsrätt

Kontakt

Katrine  Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

+46739714114

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

globalassets/images/8/f/b/Malargrand_vardagsrumA.jpg

Vill du se resten av husen i Mälargränd?

Vi har också hus med äganderätt i området. Det är dessa hus som är gråa i bostadsväljaren.

Läs mer här

Fakta om närområdet

29 min
till T-centralen
2,5 km
till Kairobadet
20 min
till Arlanda
2 km
till Upplands Väsby centrum