Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lägenheter Täby

Bo i lägenhet i Täby

Längtar du efter att köpa lägenhet i norrförorten Täby? Täby är ett av de mest populära områdena utanför Stockholm, känd för allt från populära Täby centrum till natursköna områden och badplatser. I Täby finns allt du kan tänkas behöva, samtidigt som flera kommunala färdmedel gör att du enkelt tar dig in till Stockholms innerstad på kort tid.

Köp lägenhet i populära Täby norr om Stockholm

Täby är en otroligt charmig och populär kommun, norr om Stockholm. Företagandet blomstrar och många nya verksamheter etableras varje år. Detta har lett till många nya arbetstillfällen och en mer levande kommun. Bonava bidrar till att området växer genom att se till att så många som möjligt ska kunna hitta sin drömbostad i något av våra nybyggnadsprojekt.

Hos oss finner du lägenheter i olika storlekar och utföranden. Den gemensamma nämnaren är att de är moderna, skapade av hållbara material och gjorda med en filosofi om att skapa framtidens bostäder. Våra nyproduktioner är anpassade för att ta en naturlig plats i den redan existerande bebyggelsen. Det nya området som skapats har tagits fram med stor kunskap och respekt för Täbys historia och den känsla som finns i området.

Med en lägenhet i Täby har du nära till affärer, restauranger, skola och omsorg. För dig som gillar shopping finns Täby centrum med sina många butiker. Vill du ta dig in till stan åker du enkelt till Tekniska Högskolan med Roslagsbanan eller till Mörby centrums tunnelbanestation med någon av de många busslinjerna.

Ta del av våra lägenheter i Täby

Områden med lägenheter i Täby

Hitta lägenhet