Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenheter Täby

Bo i lägenhet i Täby

Längtar du efter att köpa lägenhet i norrförorten Täby? Täby är ett av de mest populära områdena utanför Stockholm, känd för allt från populära Täby centrum till natursköna områden och badplatser. I Täby finns allt du kan tänkas behöva, samtidigt som flera kommunala färdmedel gör att du enkelt tar dig in till Stockholms innerstad på kort tid.

Köp lägenhet i populära Täby norr om Stockholm

Täby är en otroligt charmig och populär kommun, norr om Stockholm. Företagandet blomstrar och många nya verksamheter etableras varje år. Detta har lett till många nya arbetstillfällen och en mer levande kommun. Bonava bidrar till att området växer genom att se till att så många som möjligt ska kunna hitta sin drömbostad i något av våra nybyggnadsprojekt.

Hos oss finner du lägenheter i olika storlekar och utföranden. Den gemensamma nämnaren är att de är moderna, skapade av hållbara material och gjorda med en filosofi om att skapa framtidens bostäder. Våra nyproduktioner är anpassade för att ta en naturlig plats i den redan existerande bebyggelsen. Det nya området som skapats har tagits fram med stor kunskap och respekt för Täbys historia och den känsla som finns i området.

Med en lägenhet i Täby har du nära till affärer, restauranger, skola och omsorg. För dig som gillar shopping finns Täby centrum med sina många butiker. Vill du ta dig in till stan åker du enkelt till Tekniska Högskolan med Roslagsbanan eller till Mörby centrums tunnelbanestation med någon av de många busslinjerna.

Ta del av våra lägenheter i Täby

Områden med lägenheter i Täby

Hitta lägenhet