Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Bostadsrätt i Täby

Köp bostadsrätt i Täby

Letar du drömboende i Täby? Välkommen till oss på Bonava och till vårt utbud av bostadsrätter i Täby. Vår filosofi är att skapa hem och levande bostadsområden du ska trivas i under lång tid.

Bonava har sedan 1930-talet förverkligat människors bostadsdrömmar. Med en nyproducerad bostad är du med och ser slutresultatet växa fram, och du får även sätta de sista bitarna på plats i val av inredning. Men, det är inte valet av köksluckor eller färgen på väggarna som definierar ett hem. Ett hem är så mycket mer än bara huset du bor i. Det viktigaste är människorna som bor där.  

Bli en del av populära Täby 

Täby är ett vackert och populärt område strax utanför Stockholm och erbjuder både trygghet och familjevänligt boende i såväl stor som liten skala. Här finns moderna bostäder att välja mellan, alla inramade av vacker natur och med hållbarhet som nyckelord.

I Täby har du nära till skolor, barnomsorg, friluftsanläggningar samt shopping och matvarubutiker. Täby Centrum utmärker sig som regionens centrala handelsplats där många av dagens ledande varumärken har sina butiker. Shoppingcentret renoverades nyligen och välkomnar med gott om restauranger, barer och butiker. Det finns även en biograf för alla som vill försvinna iväg in i filmens värld. I området finns även smidiga kommunikationer in till centrala Stockholm. Roslagsbanan tar dig till Östra Station på mindre än 20 minuter och det finns även bra bussförbindelser med många avgångar till och från Täby.

Välkommen att ta del av vårt utbud av bostadsrätter i Täby.

Områden med bostadsrätter i Täby

Hitta bostadsrätt