Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bostad Sundbyberg

Köp nyproduktion i Sundbyberg

Sundbyberg, eller ”Sumpan” som kommunen kallas, är ett av Stockholms mest populära områden, och det är inte svårt att förstå varför. Här bor du i mysiga kvarter med lummiga innergårdar och tar enkelt tunnelbana, buss eller pendeltåg in till centrala Stockholm på bara ett par minuter. En bostad i Sundbyberg erbjuder det bästa av två världar helt enkelt. Välkommen till Sundbyberg, där Bonava skapar nyproduktion och levande grannskap för dig att trivas i.

Bostadsområden i Sundbyberg

Bonava i Sundbyberg

Upptäck våra områden i Sundbyberg

Vad Bonava erbjuder i Sundbyberg

Bonava har skapat nyproduktion i över 80 år

Redan på 1930-talet byggde vi våra första bostäder, och sedan dess har vi skapat hem och levande grannskap över hela Sverige. Vår långa erfarenhet gör att vi vet att ett hem är så mycket mer än de väggar som omger bostaden, det är grannskapet och gemenskapen som gör en bostad till ett hem. Därför skapar vi områden där du och din familj kan trivas, umgås och vara aktiva. I Sundbyberg hittar du flera familjevänliga grannskap, nära skolor, förskolor och lekplatser. Perfekt för den växande familjen som vill hitta en bostad nära stan.

När du köper en nyproducerad bostad av oss i Sundbyberg ingår vårt trygghetspaket Tryggt Boende™, vilket innebär utan extra kostnad skyddas genom försäkringar och garantier. För oss är det viktigt att du känner dig trygg från intresseanmälan till inflytt.

Bostäder i Sundbyberg anpassade för ett hållbart boende

Sundbyberg är en förstad till Stockholm, strax norr om Stockholm. Med goda kommunikationer i Sundbyberg och en kvart med bil till centrala Stockholm kan du bo med närhet till vackra naturområden och med en service som gör tillvaron enkel och bekväm. Vi bygger miljömärkta lägenheter bland annat i Ursvik i Sundbyberg, en expansiv stadsdel fylld av natur och friluftsliv. För oss är det viktigt att skapa hem med hållbarhet och framtid i fokus, så att både du och kommande generationer ska kunna leva lite grönare.

När vi skapar bostäder är vi måna om att använda miljövänliga material, och våra bostäder är designade för att vara så resurseffektiva som möjligt. När du köper en nyproducerad bostad av Bonava köper du den alltid till fast pris, vilket gör att du slipper stressen det kan innebära att behöva delta i en budgivning.

Ursviks Holme Bostad Nyproduktion Sundbyberg

Visualisering av Ursviks Holme, som öppnades för inflytt 2015.

Vi på Bonava har tidigare byggt hem i Ursvik, vid Ursviks Holme. Här finns idag massa familjer som hittat en ny och modern lägenhet med balkong. De bor vid fina naturområden för avkoppling eller motion och med smidig närhet till bra kommunikationer. Precis som du skulle kunna göra, om du hittade ett hem i charmiga Sundbyberg. 

Sundbyberg – den lilla staden i staden

Sundbyberg är ett av de områden i Stockholm som har blivit allt mer populärt, och har vuxit en hel del de senaste åren. I Sundbyberg hittar du all den närservice du kan tänkas behöva i form av förskolor, skolor, apotek och butiker. Ta en promenad i den vackra Marabouparken och njut av grönskan samtidigt som du spanar in de många vackra skulpturerna. Parken har också en konsthall där du dessutom kan äta på restaurangen som ligger i anslutning till galleriet.

Vill du uppleva shopping i världsklass rekommenderas ett besök på Mall of Scandinavia, en shoppinggalleria med över 200 butiker. Mall of Scandinavia har restauranger med mat från alla världens hörn, och blir du sugen på att se en film finns här en av Sveriges mest påkostade och moderna biografer. I närheten finns även Friends Arena där du kan kolla på sport och konsertevenemang året om. Ta en avkopplande promenad eller joggingtur runt fina Lötsjön som sträcker sig från Rissne till Solna. Sjön är en populär fågelsjö, och här kan du som tycker om fågelskådning få se många olika arter. I Sundbyberg skapar vi aktiva grannskap och du har alltid när till motionsanläggningar, grönområden och löpturer i vacker natur.

Med både tunnelbana och pendel kan du snabbt förflytta dig dit du ska. Sundbyberg är som en egen liten stad i en storstad, den har charmen av en småstad med utbud och kommunikationer som en storstad. Här kan du bo i en nyproducerad bostad i toppskick med närhet till både natur och Stockholms city.