Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm -  Sundbyberg
Plats

Nyproduktion Sundbyberg

Beskrivning

Köp nyproduktion i Sundbyberg

Sundbyberg, eller ”Sumpan” som kommunen kallas, är ett av Stockholms mest populära områden, och det är inte svårt att förstå varför. Här bor du i mysiga kvarter med lummiga innergårdar och tar enkelt tunnelbana, buss eller pendeltåg in till centrala Stockholm på bara ett par minuter. Med en nyproduktion i Sundbyberg får du det bästa av två världar helt enkelt. Välkommen till Sundbyberg, här skapar Bonava hem och levande grannskap för dig att trivas i.

Nyproduktion i Sundbyberg

Nyproduktion i Sundbyberg – bo med småstadskänsla nära storstadspulsen

Sundbyberg är ett av de områden i Stockholm som har blivit allt mer populärt, och har vuxit en hel del de senaste åren. I Sundbyberg hittar du all den närservice du kan tänkas behöva i form av förskolor, skolor, apotek och butiker. När du har en bostad i Sundbyberg kan du enkelt ta en promenad i den vackra Marabouparken och njut av grönskan samtidigt som du spanar in de många vackra skulpturerna. Parken har dessutom en konsthall där du kan äta på restaurangen som ligger i anslutning till galleriet.

Vill du uppleva shopping i världsklass rekommenderas ett besök på Mall of Scandinavia, en shoppinggalleria med över 200 butiker. Mall of Scandinavia har restauranger med mat från alla världens hörn, och blir du sugen på att se en film finns här en av Sveriges mest påkostade och moderna biografer. I närheten finns även Friends Arena där du kan kolla på sport och konsertevenemang året om. Ta en avkopplande promenad eller joggingtur runt fina Lötsjön som sträcker sig från Rissne till Solna. Sjön är en populär fågelsjö, och här kan du som tycker om fågelskådning få se många olika arter. I Sundbyberg skapar vi aktiva grannskap och du har alltid när till motionsanläggningar, grönområden och löpturer i vacker natur.

Med både tunnelbana och pendel kan du snabbt förflytta dig dit du ska. Sundbyberg är som en egen liten stad i en storstad, den har charmen av en småstad med utbud och kommunikationer som en storstad. Här kan du bo i en nyproducerad bostad i toppskick med närhet till både natur och Stockholms city.

Ett nytt hem i Sundbyberg med lång historia

Redan på 1930-talet byggde vi våra första bostäder, och sedan dess har vi skapat hem och levande grannskap över hela Sverige. Vår långa erfarenhet gör att vi vet att ett hem är så mycket mer än de väggar som omger bostaden, det är grannskapet och gemenskapen som gör en bostad till ett hem. Därför skapar vi områden där du och din familj kan trivas, umgås och vara aktiva. Rent konkret betyder det att vi alltid skapar gemensamma ytor som grannarna delar. Det kan till exempel vara en innergård, ett orangeri, en lekplats eller en relaxavdelning. I Sundbyberg hittar du flera familjevänliga grannskap, nära skolor, förskolor och lekplatser. Perfekt för den växande familjen som vill hitta en bostad nära stan. Din nyproduktion i Sundbyberg är helt enkelt byggd på en gedigen kunskapsgrund om vad ett hem är.

Hem för ett hållbart boende

Sundbyberg är en förstad till Stockholm, strax norr om Stockholm. Med goda kommunikationer i Sundbyberg och en kvart med bil till centrala Stockholm kan du bo med närhet till vackra naturområden och med en service som gör tillvaron enkel och bekväm. För oss är det viktigt att skapa hem med hållbarhet och framtid i fokus, så att både du och kommande generationer ska kunna leva lite grönare.

När vi skapar bostäder är vi måna om att använda miljövänliga material, och våra bostäder är designade för att vara så resurseffektiva som möjligt. När du köper en nyproducerad bostad i Sundbyberg eller något av våra andra områden köper du den alltid till fast pris. Det gör att du slipper stressen som det kan innebära att behöva vara med i en budgivning.

Tidigare nyproduktion i Sundbyberg

Vi på Bonava har tidigare byggt hem i Ursvik, vid Ursviks Holme. Här bor idag massor av familjer som har hittat en ny och modern lägenhet med balkong. De bor vid fina naturområden för avkoppling eller motion och med smidig närhet till bra kommunikationer. Precis som du skulle kunna göra, om du hittade hem i en ny bostad i Sundbyberg. 

Att bo i en nyproduktion i Sundbyberg

Vi vill skapa nyproduktion i Sundbyberg där du kan trivas, växa och skapa många minnen. För att göra det skapar vi hem fulla med smarta vardagslösningar, bra förvaring och plats för umgänge. Våra nyproducerade bostäder i Sundbyberg har möblerbara balkonger – det är något visst med att kunna kliva ut i den friska luften utan att lämna hemmets mysiga vrå.

Men välplanerade planlösningar och stora balkonger är ju inte allt som skapar en plats att kalla hemma. Med våra bostäder i Sundbyberg har vi även som ambition att skapa hem som når utanför lägenheternas väggar. Med en gemensamma utrymmen blir det enklare att lära känna grannarna och känna gemenskap i grannskapet. När man har gemensamma utrymmen skapas naturliga mötesplatser. Vi tror att ett hus blir ett hem när du känner din omgivning och människorna som bor där.

Känn dig trygg när du köper nyproduktion i Syndbyberg

När du köper ett nyproducerat hem i Sundyberg ska du känna dig trygg under helga resan, här kan du läsa mer om trygghet kring ditt köp

Just nu har vi inga lediga hem i Sundbygerg, men här kan du läsa mer om våra lägenheter i Stockholm. Är du ute efter något större? Då kanske våra radhus i Stockholm kan vara intressant.