Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 66 m², Lägenhet 61402

Beskrivning

Mäktig terrass högt upp i huset

Det här är verkligen ett boende för dig som älskar balkonghäng. I ditt nya hem har du två separata terrasser på 14 respektive 25 kvadratmeter.

Med bara en kvarts resväg till stan, stort lokalt shoppingutbud och natursköna omgivningar är Sollentuna en plats att längta hem till. Bersån på föreningens innergård är också ett fint inslag i vardagen som med sin praktfulla grönska ger en extra guldkant på tillvaron.

Terrass 1

Vänd mot innergårdsbersån ligger din första, pampiga terrass på hela 25 kvadratmeter. Här finns sannerligen möbleringsmöjligheter utöver det vanliga. Vill du ställa ut ett långbord när tjocka släkten kommer på besök? Inga problem – här får alla plats.

Terrass 2

Din andra terrass är vänd åt motsatt väderstreck, vilket gör att du alltid har en plats i friska luften att söka dig till oavsett om du trängtar efter solsken eller sval skugga. Här sitter du högt ovanför gatulivet nedanför, helt utan insyn.

Hall och badrum

Stilrena klinkerplattor klär både hallens golv och badrummets golv. I badrummet står tvättmaskin och torktumlare smart staplade ovanpå varandra för att bereda plats åt ett härligt badkar. Du har bra med förberedd förvaring och skön komfortvärme i golvet.

Kök och vardagsrum

Med en social och öppen planlösning utgör köket och vardagsrummet tillsammans en inbjudande yta för både mysiga middagar och spontanhäng med bekanta på besök. I köket finns två separata arbetsytor som gör det lätt att samarbeta kring matlagningen.

Sovrum

Dörren ut till terrassen ger ett fint ljusinsläpp och en omedelbar tillgång till att ta kombinera dagens första kaffe med ett par djupa andetag frisk morgonluft. I ditt nya sovrum finns plats för en bred säng och trivsamma detaljer.

Extrarum

Det ljusa och gemytliga tredje rum i lägenheten passar utmärkt som arbetsrum, barnrum eller klädkammare.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.