Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sagolika sommarkvällar med dubbla terrasser

Här är lägenheten för dig som vill spendera tid i friska luften, utan att behöva lämna hemmet. Med två stora terrasser du alltid en plats för att njuta av solen eller ta igen dig i skuggan.

I närheten av ditt nya hem finns shopping i form av den trevliga och välsorterade gallerian Sollentuna Centrum. Du har också flora och fauna runt hörnet i form av tre olika naturreservat, och om du gillar vintersport har du verkligen hittat hem – den alpina anläggningen Väsjöbacken ligger bara en kort bil- eller cykeltur bort.

Terrass 1

Din långsmala terrass ligger i söderläge vänd från huset. Med sina 16 kvadratmeter finns här gott om plats att samlas med familj och vänner. En plats som gjord för att njuta av livet, solen och värmen tillsammans.

Terrass 2

Din andra terrass ligger vänd mot föreningens lummiga innergård och berså. Här finner du sval skugga att pusta ut i under sommarhalvåret. Placeringen högt upp i huset hindrar insyn. Här finns också utrymme nog till att duka upp ett middagsbord för flera gäster.

Kök och vardagsrum

Ditt nya hem har en öppen planlösning som ger ett luftigt och socialt rum för matlagning, middag och fritid. I köket finns fräscha vitvaror från Electrolux, bland annat en helintegrerad diskmaskin som gör att du inte behöver tveka inför att svänga ihop ambitiösa middagar. En avdelarvägg mellan hall och vardagsrum ger en naturlig inramning utan att hamna i vägen för vardagslivet.

Barnrum/klädkammare

Beroende på din familjesituation så kan det mindre rummet enkelt inredas efter behov. Arbetsrum, eget rum till barnet eller klädkammare? I ditt nya hem är det du som bestämmer.

Sovrum

I sovrummet finns plats för en stor dubbelsäng med utrymme kvar för bokhylla eller byrå. Här kan du blicka ut mot innergården när du drar undan gardinen på morgonen.

Hall och badrum

I direkt anslutning till hallen har du fina förvaringsmöjligheter i form av linneskåp och tre ordentliga garderober. Härifrån har du också nära till ditt helkaklade och fräscha badrum med inbyggd kombimaskin för tvätt och tork.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.