Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61303, 2 Rum, 43 m²

2 planerade visningar

Högt upp i huset möter du ljuset

I ljust hörnläge väntar din nya yteffektiva tvåa på dig. På fjärde våningen möts du av stor balkong, utsikt mot grönskande innergård och stora sociala ytor.

Märtas Berså ska underlätta en miljövänlig livsstil: allt från planeringen av gårdens gemensamma ytor till valet av vitvaror ska bidra till ett grannskap som är hållbart på lång sikt. Pendeltåget är nära men skulle du ändå behöva bil finns bilpool i grannskapet. På innergården möts du av flera cykelställ och i det gemensamma garaget finns flera laddplatser för elbilar.

Sovrum

Dagen har precis börjat. Du vaknar i ditt vilsamma sovrum ut mot gården, kliver ur dubbelsängen och nappar åt dig morgonrocken från en av två stora garderober från Elfa. Utsikten från dubbelfönstret skvallrar om att det blir en fin dag.

Vardagsrum

Utanför sovrumsdörren sträcker du på dig, tittar sömndrucken ut över vardagsrummet som redan ligger i fullt ljus. Soffans kuddar får sig en puff och din mjuka pläd viker du över ena armstödet. Du somnade visst mitt i en film igår – det är lätt hänt när lugnet lägger sig och grannskapet är rofyllt.

Balkong

Från vardagsrummet går du ut på den stora balkongen, nyper av några löv från blommorna på bordet och tittar ner på den fina innergården. Det har bara gått ett par veckor sedan du flyttade in. Tänk att trivas så bra på så kort tid.

Kök och matplats

Frukostdags. Du plockar ut ost och yoghurt från din energisnåla kyl/frys från Electrolux och ställer på den tåliga arbetsbänken. Väggen ovanför är stänkskyddad med vitt kakel och du har redan erfarenhet av hur lätt det går att torka bort spår från skvättande mixerstavar. Bra också att städskåpet finns precis intill. Samtidigt som du värmer kaffemjölken i väggskåpets mikro plockar du ut rena tallrikar från den helintegrerade diskmaskinen. Du slår dig ner vid matplatsen och slås av hur fina dubbelfönstrens bänkar är i polerad gråbrun kalksten. Bit för bit upptäcker du olika detaljer som alla bidrar till det genomtänkta helhetsintrycket.

Badrum

Dags nu för en uppiggande dusch i det helkaklade badrummet med infällda spotlights. Efteråt sveper du in dig i ett varmt badlakan från handdukstorken intill och dina småfrusna fötter möts av ett varmt klinkergolv med komfortvärme. I kombimaskinen väntar tumlad tvätt på att du ska vika den på arbetsbänken ovanför. Det får vänta till i eftermiddag.

Hall

Ytterskorna står beredda på det klinkrade entrégolvet och du krokar av jackan från hatthyllan, en designklassiker. Nu väntar jobbet – så skönt att det bara är en kvart in till T-Centralen med pendeln. Du stänger säkerhetsdörren bakom dig med en mjuk duns och låser. En hel arbetsdag innan du får återse ditt härliga hörn på jorden. Du längtar redan tillbaka.

Hemfakta

Bostad
61303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
43 m²
Inflytt från
Augusti 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter