Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Härligt med balkong högt upp i huset

Ibland vill du dela tiden med många, andra gånger gå solo. Njut av ditt grannskap med fin social samverkan på grönskande innergård eller känn lugnet på din egen balkong.

Om det är svårt att välja mellan att gå i butiker eller ute i naturen behöver du inte göra det. Om du vill laga mat hemma eller hämta take away är valet ditt. I Märtas Berså finns alla möjligheter runt hörnet.

Hall

Välkommen in i ditt nya boende. Här hänger du av dig i den generösa garderoben från Elfa och ställer grusiga stövlar på klinkrat entrégolv. Ett par steg in till höger gläntar du på dörren till det vilsamma sovrummet.

Sovrum

Med sitt lugna läge ut mot innergården är det lätt att komma till ro i sovrummet. Även hit sträcker sig den mattlackade ekparketten som knyter ihop lägenhetens alla golvytor. Vitmålade väggar och det stora fönstret bidrar till ett rum i ljus och två rymliga platsbyggda garderober ser till att alla dina plagg och prylar hittar sin rätta plats.

Badrum

Lättstädat, lättvättat och en smula vardagslyxigt: njut av ditt nya badrum med helkaklade väggar och klinkrat golv med komfortvärme. Duschen är hörnplacerad för att ytorna ska komma till bästa användning och glasväggen bidrar till det luftiga intrycket. Tvätten tar kombimaskinen från Electrolux hand om med fläckfritt resultat.

Kök och matplats

Kanske du är stjärna i köket eller på socialt umgänge – i ditt nya hem kan du vara båda. Här trivs kök från Marbodal och vardagsrum tillsammans och bjuder in till samvaro. Den praktiska arbetsbänken i vinkel gör matlagningen till ett nöje i kombination med Electrolux energisnåla vitvaror. Vid matplatsen hittar du kombinerad kyl/frys, rymligt högskåp för skafferivaror och städskåp för att få fint.

Vardagsrum och balkong

Du behöver inte definiera var köket slutar och vardagsrummet tar vid – det får tillfället bestämma. Är det dags att slå sig ner i soffan gör du det intill ett stort ljusinsläpp från både fönster och balkong. När favoritfilmen ska avnjutas sitter även den största tv-skärm säkert på plats: det tar den förstärkta väggen hand om.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.