Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61301, 2 Rum, 53 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Härligt med balkong högt upp i huset

Ibland vill du dela tiden med många, andra gånger gå solo. Njut av ditt grannskap med fin social samverkan på grönskande innergård eller känn lugnet på din egen balkong.

Om det är svårt att välja mellan att gå i butiker eller ute i naturen behöver du inte göra det. Om du vill laga mat hemma eller hämta take away är valet ditt. I Märtas Berså finns alla möjligheter runt hörnet.

Hall

Välkommen in i ditt nya boende. Här hänger du av dig i den generösa garderoben från Elfa och ställer grusiga stövlar på klinkrat entrégolv. Ett par steg in till höger gläntar du på dörren till det vilsamma sovrummet.

Sovrum

Med sitt lugna läge ut mot innergården är det lätt att komma till ro i sovrummet. Även hit sträcker sig den mattlackade ekparketten som knyter ihop lägenhetens alla golvytor. Vitmålade väggar och det stora fönstret bidrar till ett rum i ljus och två rymliga platsbyggda garderober ser till att alla dina plagg och prylar hittar sin rätta plats.

Badrum

Lättstädat, lättvättat och en smula vardagslyxigt: njut av ditt nya badrum med helkaklade väggar och klinkrat golv med komfortvärme. Duschen är hörnplacerad för att ytorna ska komma till bästa användning och glasväggen bidrar till det luftiga intrycket. Tvätten tar kombimaskinen från Electrolux hand om med fläckfritt resultat.

Kök och matplats

Kanske du är stjärna i köket eller på socialt umgänge – i ditt nya hem kan du vara båda. Här trivs kök från Marbodal och vardagsrum tillsammans och bjuder in till samvaro. Den praktiska arbetsbänken i vinkel gör matlagningen till ett nöje i kombination med Electrolux energisnåla vitvaror. Vid matplatsen hittar du kombinerad kyl/frys, rymligt högskåp för skafferivaror och städskåp för att få fint.

Vardagsrum och balkong

Du behöver inte definiera var köket slutar och vardagsrummet tar vid – det får tillfället bestämma. Är det dags att slå sig ner i soffan gör du det intill ett stort ljusinsläpp från både fönster och balkong. När favoritfilmen ska avnjutas sitter även den största tv-skärm säkert på plats: det tar den förstärkta väggen hand om.

Hemfakta

Bostad
61301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
53 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter