Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Inne möter ute på ljus balkong

Nära till puls men lagom mycket lugnare. I gränslandet mellan tät stadsbebyggelse och uppvuxet villaområde är ditt nya grannskap en fin övergång. Din ytsmarta tvåa väntar på att du flyttar in.

Kanske tycker du lika mycket om att vara inne som ute. I Märtas Berså behöver du inte välja: på den lummiga utegården har vi satsat stort på att skapa mycket grönt med fina sittplatser. Dessutom bjuder din egen balkong på fina odlingsmöjligheter.

Entré

Kliv in i hallen, kom till ro. Stäng säkerhetsdörren bakom dig och ställ ytterskorna på det klinkrade golvet. Häng väskan på en krok på den rejäla hatthyllan: designklassikern är en av många detaljer som skapar ett stilrent intryck. Ett par steg in tar den mattlackade ekparketten vid och fortsätter genom hela lägenheten.

Badrum

Tvätta av dig dagen med en snabb dusch i ditt helkaklade badrum. Skäm bort fötterna på golvet med komfortvärme efteråt och nappa åt dig ett badlakan från handdukstorken intill. Fixa till håret med en snabb titt i det stilrena spegelskåpet från Svedbergs och skänk en tacksam tanke åt takets infällda spotlights som får ljuset att falla fint över dig.

Kök

Nyduschad och fräsch börjar magen knorra. Du ställer dig vid den sobra köksbänken och tittar in i den kombinerade kyl/frysen från Electrolux. Funderar en stund på om du ska värma något i väggskåpets mikro, hämta take away från krogen runt hörnan eller laga något från grunden på glaskeramikhällen.

Matplats och vardagsrum

Det blir ett snabbt besök fram och tillbaka till Sollentuna Centrum för att hämta thaimat. Du slår dig ner vid matplatsen och tänker tillbaka på förra helgen då ni var åtta vänner till bords utan att det kändes trångt. Sedan flyttade middagen vidare till mys i soffan alldeles intill. Det är en av de saker du gillar med din lägenhet – hur kök, matplats och sällskapsdel skapar en så stor yta att vara tillsammans på.

Balkong

Från vardagsrummet slår du upp balkongdörren på vid gavel och släpper in luft och ljus. Går ut, vinkar till grannen på innergården nedanför och sätter dig och njuter av lugnet på din stora balkong.

Sovrum

Klockan har slagit sent och dagen har varit lång. Skönt då att sovrummet är rofyllt och tyst med sitt läge mot innergården. Du tar fram din skönaste pyjamas från en av två rymliga Elfa-garderober, lägger dig i dubbelsängen och ser natten nalkas utanför ditt stora dubbelfönster. Ännu en fin kväll i Märtas Berså är till ända.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.