Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61203, 2 Rum, 43 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Inne möter ute på ljus balkong

Nära till puls men lagom mycket lugnare. I gränslandet mellan tät stadsbebyggelse och uppvuxet villaområde är ditt nya grannskap en fin övergång. Din ytsmarta tvåa väntar på att du flyttar in.

Kanske tycker du lika mycket om att vara inne som ute. I Märtas Berså behöver du inte välja: på den lummiga utegården har vi satsat stort på att skapa mycket grönt med fina sittplatser. Dessutom bjuder din egen balkong på fina odlingsmöjligheter.

Entré

Kliv in i hallen, kom till ro. Stäng säkerhetsdörren bakom dig och ställ ytterskorna på det klinkrade golvet. Häng väskan på en krok på den rejäla hatthyllan: designklassikern är en av många detaljer som skapar ett stilrent intryck. Ett par steg in tar den mattlackade ekparketten vid och fortsätter genom hela lägenheten.

Badrum

Tvätta av dig dagen med en snabb dusch i ditt helkaklade badrum. Skäm bort fötterna på golvet med komfortvärme efteråt och nappa åt dig ett badlakan från handdukstorken intill. Fixa till håret med en snabb titt i det stilrena spegelskåpet från Svedbergs och skänk en tacksam tanke åt takets infällda spotlights som får ljuset att falla fint över dig.

Kök

Nyduschad och fräsch börjar magen knorra. Du ställer dig vid den sobra köksbänken och tittar in i den kombinerade kyl/frysen från Electrolux. Funderar en stund på om du ska värma något i väggskåpets mikro, hämta take away från krogen runt hörnan eller laga något från grunden på glaskeramikhällen.

Matplats och vardagsrum

Det blir ett snabbt besök fram och tillbaka till Sollentuna Centrum för att hämta thaimat. Du slår dig ner vid matplatsen och tänker tillbaka på förra helgen då ni var åtta vänner till bords utan att det kändes trångt. Sedan flyttade middagen vidare till mys i soffan alldeles intill. Det är en av de saker du gillar med din lägenhet – hur kök, matplats och sällskapsdel skapar en så stor yta att vara tillsammans på.

Balkong

Från vardagsrummet slår du upp balkongdörren på vid gavel och släpper in luft och ljus. Går ut, vinkar till grannen på innergården nedanför och sätter dig och njuter av lugnet på din stora balkong.

Sovrum

Klockan har slagit sent och dagen har varit lång. Skönt då att sovrummet är rofyllt och tyst med sitt läge mot innergården. Du tar fram din skönaste pyjamas från en av två rymliga Elfa-garderober, lägger dig i dubbelsängen och ser natten nalkas utanför ditt stora dubbelfönster. Ännu en fin kväll i Märtas Berså är till ända.

Hemfakta

Bostad
61203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
43 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter