Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Maximalt med umgänge på välplanerade kvadrat

I Märtas Berså är du lika hemma på den inbjudande gården som i ditt hem. Gemensamma sittytor med hög mysfaktor och planerad grillplats gör det lätt att vara social när du vill. Varmt välkommen.

Din nya bostad är nyproduktion på topp: smarta förvaringslösningar, energikloka vitvaror och effektiv ytanvändning. Bara att flytta in och börja trivas på direkten.

Entré

Kom in, känn dig som hemma. För det är du. I din hall väntar två Elfa-garderober på att ta hand om dina favoritjackor och älsklingsskor. Direkt intill finns stort städskåp med frikostig förvaring för dammsugare och rengöringsmedel.

Badrum

Efter en springtur längs vattnet kliver du rakt in i ditt stilrena badrum för en dusch. Efteråt värms fötterna av det klinkrade golvets komfortvärme. Du hänger upp handduken på handdukstorken intill och dina använda löpartights och T-shirt åker in i kombimaskinen från Electrolux för att bli fräscha på nytt.

Kök

Det ska vara lätt att laga mat och lätt att hålla rent. Det ser ditt nya Marbodalkök och energisnåla vitvaror från Electrolux till att det är. Lägg märke till de omsorgsfulla detaljerna som skapar fin finish: mikro i väggskåp, dold eldragning och infällda spotlights.

Vardagsrum och balkong

Den här lägenheten är bra på att rymma fest för förvånansvärt många vänner. Duka upp till långbord och slås av att det inte finns någon strikt gräns för var köket slutar och vardagsrummet tar vid. Din mattlackade ekparkett kommer visa sig klara av även spontandans. Fortsätt firandet på den stora balkongen mot innergården och bjud upp grannarna.

Sovalkov

Alla dagar tar slut, så även efter fest med vännerna. Då är det lätt att varva ner i din rofyllda sovalkov med plats för både enkelsäng och nattduksbord. Vill du skapa mer avskildhet kan du sätta upp ett draperi eller en trendig vikskärm som rumsavdelare mot vardagsrummet.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.