Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 53 m², Lägenhet 61201

Beskrivning

Genomgående ljus från två väderstreck och balkong

Om du vill ha både rofylld vardag och storslagna naturupplevelser har du kommit rätt. I grannskapet Märtas Berså går social samvaro hand i hand med lugnet i din egen lya.

Träffa grannarna kring innergårdens gemensamma grillplats eller hälsa dem välkomna upp till din egen fina balkong. Din nya lägenhet är som gjord för att trivas i – tillsammans eller i eget sällskap.

Hall

Stäng säkerhetsdörren bakom dig med en trygg duns och häng av dig jackan från långpromenaden runt Edsviken. Du är hemma nu. Ett klinkrat hallgolv och en stor garderob med gott om plats för ytterplaggen och accessoarer tar emot.

Badrum

I badrummet rakt fram från hallen möter helkaklade vita väggar golvets mörka klinkers med komfortvärme. Lyft blicken mot taket och se infällda spotlights lysa upp den smakfulla inredningen från Svedbergs. Är det dags att ta hand om tvätten överlåter du det med varm hand till kombimaskinen från Electrolux.

Kök

Det bästa hänget börjar i köket. Här välkomnar du många till att vara med och fixa med kvällens middag. Inredning från Marbodalkök, vitvaror från Electrolux och arbetsbänk i vinkel gör att kockduellen kan starta när som helst. Slå er ner och njut av resultatet vid matplatsen tvärs över rummet.

Vardagsrum och balkong

Efter middagen är det dags att smälta maten. Då slår ni er ner i vardagsrummets soffa intill matplatsen och kopplar av. Om årstiden är på er sida tar ni kaffet på balkongen. Väggarna har samma vita nyans som köksdelen och skapar ett fint sammanhang tillsammans med den genomgående ekparketten.

Sovrum

Ut mot innergården hittar du ditt rofyllda sovrum, alldeles intill badrummet. Varva ner och ladda upp inför nästa dag – här finns plats för enkelsäng och nattduksbord eller en dubbelsäng beroende på vad som passar ditt behov bäst. De platsbyggda garderoberna trollar undan allt från festkläder och sneakers till favoritjeansen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.