Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Härligt hörnläge ut mot grön innergård

Picknickplatser, joggingstråk och bad. Shopping, restauranger och kultur. Det saknas inte direkt sysselsättningsmöjligheter på fritiden i närheten av ditt nya hem.

När du stänger dörren bakom dig efter natur- eller kulturupplevelsen tar hemtrevnaden vid. Olika aktiviteter i all ära – och det finns många att välja på – men det är ju hemma du ska må som allra bäst. Din nya lägenhet tar hand om det.

Hall

Välkommen in, häng av dig till vänster på den väl tilltagna hatthyllan. Det är inte en slump att den heter ”Nostalgi”: den ritades redan 1937 och är ett tecken på hur tidlös bra design är och detaljomsorgen i ditt nya hem. Ett annat sådant exempel är det klinkrade golvet direkt innanför ytterdörren som effektivt tar hand om grusiga jumpaskor.

Badrum

Rakt framför dig har du badrummet, som utan att ta onödiga kvadratmetrar av lägenheten ändå ger ett rymligt intryck. Vi vill ge äran åt den stilsäkra och smidiga inredningen från Svedbergs tillsammans med den praktiska duschhörnan med glasvägg. För att underlätta din vardag står en kombinerad tvättmaskin och torktumlare redo att ta hand om dina kläder.

Kök

Ett par steg till och du tittar ut över köket till höger: en praktiskt vinklad bänk står för bra arbetsyta och du har ett kaklat stänkskydd. Alla vitvaror är energisnåla och hjälper dig med bestyren: från glaskeramikhäll och mikro i väggskåp till helintegrerad diskmaskin. Längst in mot fönsterväggen hittar du städskåp och din kombinerade kyl/frys.

Matplats

Ät snabbmakaroner solo eller bjud många på mästarmeny – din matplats är lätt att anpassa efter hur många som ska slå sig ner. Utrymme finns det gott om och här är optimalt att möblera med ett bord som har en eller flera inläggskivor. Över matplatsen faller fint ljus från det stora dubbelfönstret alldeles intill.

Vardagsrum och balkong

Matplatsen och vardagsrummet går in i varandra tack vare den öppna planlösningen som ger ett rumssamband fullt av rymd. Den ekparkett som är genomgående i alla rum hjälper också till att skapa fin helhet tillsammans med de vitmålade väggarna. Härifrån kommer du också ut till din egen gröna oas ut mot innergården: en stor balkong med gott om plats för sittgrupp och egen odling i balkonglådor.

Sovrum

Stäng dörren om dig och känn lugnet. Sovrummet når du från vardagsrummet och har tyst, rofyllt läge mot gården. Direkt till höger väntar två Elfa-garderober på att ta hand om allt ifrån partytoppar och arbetskläder till favoritskjortan.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.