Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61103, 2 Rum, 43 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Härligt hörnläge ut mot grön innergård

Picknickplatser, joggingstråk och bad. Shopping, restauranger och kultur. Det saknas inte direkt sysselsättningsmöjligheter på fritiden i närheten av ditt nya hem.

När du stänger dörren bakom dig efter natur- eller kulturupplevelsen tar hemtrevnaden vid. Olika aktiviteter i all ära – och det finns många att välja på – men det är ju hemma du ska må som allra bäst. Din nya lägenhet tar hand om det.

Hall

Välkommen in, häng av dig till vänster på den väl tilltagna hatthyllan. Det är inte en slump att den heter ”Nostalgi”: den ritades redan 1937 och är ett tecken på hur tidlös bra design är och detaljomsorgen i ditt nya hem. Ett annat sådant exempel är det klinkrade golvet direkt innanför ytterdörren som effektivt tar hand om grusiga jumpaskor.

Badrum

Rakt framför dig har du badrummet, som utan att ta onödiga kvadratmetrar av lägenheten ändå ger ett rymligt intryck. Vi vill ge äran åt den stilsäkra och smidiga inredningen från Svedbergs tillsammans med den praktiska duschhörnan med glasvägg. För att underlätta din vardag står en kombinerad tvättmaskin och torktumlare redo att ta hand om dina kläder.

Kök

Ett par steg till och du tittar ut över köket till höger: en praktiskt vinklad bänk står för bra arbetsyta och du har ett kaklat stänkskydd. Alla vitvaror är energisnåla och hjälper dig med bestyren: från glaskeramikhäll och mikro i väggskåp till helintegrerad diskmaskin. Längst in mot fönsterväggen hittar du städskåp och din kombinerade kyl/frys.

Matplats

Ät snabbmakaroner solo eller bjud många på mästarmeny – din matplats är lätt att anpassa efter hur många som ska slå sig ner. Utrymme finns det gott om och här är optimalt att möblera med ett bord som har en eller flera inläggskivor. Över matplatsen faller fint ljus från det stora dubbelfönstret alldeles intill.

Vardagsrum och balkong

Matplatsen och vardagsrummet går in i varandra tack vare den öppna planlösningen som ger ett rumssamband fullt av rymd. Den ekparkett som är genomgående i alla rum hjälper också till att skapa fin helhet tillsammans med de vitmålade väggarna. Härifrån kommer du också ut till din egen gröna oas ut mot innergården: en stor balkong med gott om plats för sittgrupp och egen odling i balkonglådor.

Sovrum

Stäng dörren om dig och känn lugnet. Sovrummet når du från vardagsrummet och har tyst, rofyllt läge mot gården. Direkt till höger väntar två Elfa-garderober på att ta hand om allt ifrån partytoppar och arbetskläder till favoritskjortan.

Hemfakta

Bostad
61103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
43 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter