Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomtänkta ytor och smart planering

Ditt nya grannskap gör att du har nära till allt: kommunikationer, shopping, natur och grönområden. Vill du slippa kvällens matlagning finns restauranger runt hörnet. Här trivs du.

En härlig hörnlägenhet i Märtas Berså kan bli din. Vill du lämna din egen mysiga vrå, ta dig då ut och njut av föreningens gemensamma utegård. Här möter du grannarna i växthuset, i gemensamma sittgruppen eller vid odlingslådan.

Entré

Kom in och känn dig som hemma – för det är du. Häng av dig vårkappan på klädhängaren direkt till vänster och ställ promenadskorna att torka på det klinkrade entrégolvet som stoppar smutsen.

Badrum

I ditt nya badrum möts du av både tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk som smidigt tar hand om dina kläder. Det klinkrade golvet bjuder på komfortvärme och blöta badlakan efter duschen torkar kvickt när du hänger dem på handukstorken. Inredning som kommod och spegelskåp kommer från Svedbergs – det betyder både stilrent uttryck och trygg kvalitet.

Kök och matplats

Några steg ytterligare till vänster in din lägenhet löper kökets rejäla arbetsbänk. Ett kaklat stänkskydd kopplar ihop väggar och köksluckor. Mellan arbetsyta och matplats bjuder ett smart placerat fönster på extra ljus. Mittemot matplatsen hittar du ett praktiskt högskåp med både ugn och mikro, städskåp och en kombinerad kyl/frys.

Vardagsrum

Hemmets naturliga samlingsplats är vardagsrummet med fint ljusinsläpp från stort fönster och fransk vädringsbalkong ut mot Strandvägen. Mysa i eget majestät eller samla vännerna – här finns gott om plats att vara. Har du extra stor tv-skärm garanterar den förstärkta väggen mot sovrummet att den sitter där den ska.

Sovrum

Vakna med extra hjälp av ljuset som gör sig påmint från sovrummets generösa dubbelfönster. Två garderober från Elfa löser smidigt förvaringen av dina tröjor, träningskläder, tennisskor och annat du håller kärt.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.