Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem i hörnläge och oslagbar uteplats

I hörnläge i Märtas Berså väntar ditt nya hem som lockar dig att vara lika mycket inne som utomhus. På din egen uteplats väntar stora sällskapsytor och fantastisk ligusterhäck.

Strosa på innergårdens chifferlagda gångstig, säg hej till en granne och titta in i det gemensamma växthuset. Gå sedan vidare till din alldeles egna oas. Du är hemma.

Hall

Stäng säkerhetsdörren med en mjuk duns och häng av dig direkt till vänster. Där väntar en stilren hatthylla på att få ta hand om jacka och väska. Det klinkrade entrégolvet parerar grusiga skor, sedan tar ett genomgående ekgolv vid och leder dig in i ditt hem.

Badrum

Från hallen stiger du in i det ytsmarta, helkaklade badrummet. Här väntar en kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux på att få hjälpa till i vardagen. Har du varit ute och sprungit bjuder duschhörnet med klarglas på en renande upplevelse. Handduken hänger du upp på handuksstorken intill.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök från Marbodal löper längs hela ena väggen och tar effektiv hand om all matlagning och förvaring. Här väntar energismarta vitvaror från Electrolux som glaskeramikhäll och utrymmesparande mikro i väggskåp. Det är härligt att samla flera till bords och du anpassar lätt sittplatserna efter antalet gäster: matplatsen går sömlöst in i vardagsrummet. Två dubbelfönster bjuder på ljus tillsammans med väggarnas vita färgsättning. Från vardagsrummet kommer du direkt till uteplatsen.

Uteplats

Tänk att du har hela 28 kvadratmeter som är dina att njuta av utomhus. Glänta på dörren från vardagsrummet och kliv ut till din egen gröna oas. Här kan det bli många kvällar med sena middagar, varm grill och kanske en och annan sval drink.

Sovrum

Från vardagsrummet kommer du till ditt yteffektiva sovrum: här finns plats för både säng som avlastningsbord. Två platsbyggda garderober väntar på att få ta hand om dina favorittröjor och älsklingsskor. Genom det stora dubbelfönstret kikar du ut på uteplatsen och kommer till ro.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.