Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Egen uteplats mot social innergård

Välkommen till ditt nya nav i tillvaron. På 72 mycket välplanerade kvadratmeter flyter gränsen mellan inne och utomhus: gör dig beredd på kvalitetstid på din stora uteplats.

Hållbart, grönskande och välkomnande: ledorden för Märtas Berså levs ut för fullt i ditt nya hem. Häng med grannarna på den inbjudande innergården eller bjud in dem till grillkväll på din egen uteplats. Här finns plats att trivas för många.

Vardagsrum och kök

Det är i vardagsrummet och köket gemenskapen är. Så även här. Tillsammans bildar ytorna hela 31 kvadrat att vara med varandra på. I köksdelen lagar ni goda rätter tillsammans, njuter av dem vid matplatsen och fortsätter sedan hänget i soffan intill. Den mattlackade ekparketten och de ljusa väggarna i vitt skapar en lugn helhet tillsammans med köksinredningen från Marbodal. Ett stort städskåp rymmer den utrustning du behöver.

Hall

Direkt innanför dörren är du i hemmets hjärta, den ytsmarta hallen. Klinkergolvet tar hand om skoskräpet utifrån och skulle gruset ändå bre ut sig finns städskåpet på armlängds avstånd.

Badrum

Här har ingen satt sina spår före dig. Allt väntar på att tas i bruk för första gången: badkaret, spegelskåpet och kommoden från Svedbergs. Tvättmaskinen och torktumlaren från Electrolux. Känn komfortvärmen under dina fötter och häng badlakanet på handdukstorken. Vardagen kan vara vacker.

Passage

Brist på förvaringsutrymme kan du glömma en gång för alla: i passagen mellan entrén och det större sovrummet väntar ett linneskåp och fyra garderober på att få ta hand om ytterplagg, sportutrustning, lakan och festkläder.

Sovrum 2

Passagen leder dig vidare in till sovrummet med generös golvyta och rofylld vila: läget ligger lugnt ut mot din egen generösa uteplats. Det fina ljusinsläppet du möts av kommer från det stora dubbelfönstret och dörren ut mot uteplatsen.

Uteplats

Tänk att starta dagen med en kopp kaffe och morgontidningen på din egen uteplats. På hela 23 kvadratmeter kan du utveckla dina gröna fingrar eller läsa nya favoritdeckaren i utesoffan. Passa på att prata med grannarna över ligusterhäcken eller bjud in dina vänner på middag i det fria.

Sovrum 1

Det mindre kvadratiska sovrummet ligger praktiskt nära badrummet och har dessutom egen utgång till din egna uteplats. Här ryms fint en enkelsäng eller ett hemmakontor.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.