Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

51502, 3 Rum, 76 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Högst upp: tre rum med terrass och balkong

Märtas Berså är inte ett grannskap där du bara bor – det är där du lever fullt ut. Njut av skönt häng på innergården med grannarna eller bjud in dem och vännerna till din egen terrass.

Var beredd på att dela den här lägenheten med många – med terrass, balkong och stora sällskapsytor lär gästerna stå på kö. Kanske är det just den pirrande föraningen som gör att du faller för ditt nya boende. Välkommen hem.

Hallen

Redan i entrén möts du av de många praktiska lösningar som genomsyrar ditt nya boende: här står garderob, städskåp och linneförråd redo att ta hand om förvaringen. Häng av dig jackan på den tidlösa hatthyllan och stoppa gruset från promenadskorna på det klinkrade golvet.

Vardagsrum och balkong

Precis till vänster om entrén hittar du platsen för avkoppling och samvaro: det ljusa och väl tilltagna vardagsrummet. Du är högst upp i huset, och det luftiga intrycket förstärks ännu mer av fönsterpartiet och balkongen som löper längs med väggen som vetter mot den lugna innergården.

Sovrum 1

Slappna av, vila ut. Intill vardagsrummet har du hemmets största sovrum med svårslaget utrymme för förvaring och avkoppling. Fyra garderober tar hand om allt ifrån din sportutrustning till festkläder och snyggskor. Dra ner rullgardinen för att kura skymning och dämpa ljuset från det stora dubbelfönstret ut mot innergården.

Badrum

Alldeles intill stora sovrummet hittar du det helkaklade badrummet som bjuder allt du behöver utan att ta onödig yta från resten av hemmet. Här möts du av topputrustning från Electrolux för tvätten tillsammans med en praktisk arbetsbänk. Badkar, spegelskåp och kommod i stilsäkert utförande kommer från Svedbergs. Sist men inte minst: njut av handdukstork och komfortvärme i golvet.

Kök och terrass

En svalare dag är ditt kök perfekt både att laga mat i och att äta i tack vare fina förvaringsmöjligheter och klok planering. En varmare afton förvandlas det till förrum ut mot den fantastiska terrassen och gör gränsen mellan inne och ute flytande. Inredningen är utvald från Marbodal och de energismarta vitvarorna från Electrolux: stilsäkert och med kvalitet i topp.

Sovrum 2

Det mindre sov- eller arbetsrummet vetter ut mot terrassen i sydostläge och nås från köket. Här får du plats med en enkelsäng eller ditt eget hemmakontor. Ett dubbelfönster med generöst insläpp bjuder dig på ljus i mängder.

Hemfakta

Bostad
51502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Månadsavgift
4 045 kr
Pris per m²
69 737 kr
Pris
5 300 000 kr
Inflytt från
September 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter