Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp: tre rum med terrass och balkong

Märtas Berså är inte ett grannskap där du bara bor – det är där du lever fullt ut. Njut av skönt häng på innergården med grannarna eller bjud in dem och vännerna till din egen terrass.

Var beredd på att dela den här lägenheten med många – med terrass, balkong och stora sällskapsytor lär gästerna stå på kö. Kanske är det just den pirrande föraningen som gör att du faller för ditt nya boende. Välkommen hem.

Hallen

Redan i entrén möts du av de många praktiska lösningar som genomsyrar ditt nya boende: här står garderob, städskåp och linneförråd redo att ta hand om förvaringen. Häng av dig jackan på den tidlösa hatthyllan och stoppa gruset från promenadskorna på det klinkrade golvet.

Vardagsrum och balkong

Precis till vänster om entrén hittar du platsen för avkoppling och samvaro: det ljusa och väl tilltagna vardagsrummet. Du är högst upp i huset, och det luftiga intrycket förstärks ännu mer av fönsterpartiet och balkongen som löper längs med väggen som vetter mot den lugna innergården.

Sovrum 1

Slappna av, vila ut. Intill vardagsrummet har du hemmets största sovrum med svårslaget utrymme för förvaring och avkoppling. Fyra garderober tar hand om allt ifrån din sportutrustning till festkläder och snyggskor. Dra ner rullgardinen för att kura skymning och dämpa ljuset från det stora dubbelfönstret ut mot innergården.

Badrum

Alldeles intill stora sovrummet hittar du det helkaklade badrummet som bjuder allt du behöver utan att ta onödig yta från resten av hemmet. Här möts du av topputrustning från Electrolux för tvätten tillsammans med en praktisk arbetsbänk. Badkar, spegelskåp och kommod i stilsäkert utförande kommer från Svedbergs. Sist men inte minst: njut av handdukstork och komfortvärme i golvet.

Kök och terrass

En svalare dag är ditt kök perfekt både att laga mat i och att äta i tack vare fina förvaringsmöjligheter och klok planering. En varmare afton förvandlas det till förrum ut mot den fantastiska terrassen och gör gränsen mellan inne och ute flytande. Inredningen är utvald från Marbodal och de energismarta vitvarorna från Electrolux: stilsäkert och med kvalitet i topp.

Sovrum 2

Det mindre sov- eller arbetsrummet vetter ut mot terrassen i sydostläge och nås från köket. Här får du plats med en enkelsäng eller ditt eget hemmakontor. Ett dubbelfönster med generöst insläpp bjuder dig på ljus i mängder.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.