Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51402, 4 Rum, 98 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Fantastisk rymd och smart ytplanering

Ingen lägenhet kan ha allt. Men den här kommer nog så nära det bara är möjligt: här möts du av fantastisk rymd och fint ljusinsläpp, walk in closet och två balkonger.

Det här är inte bara en lägenhet, det är ett älskat hem från allra första början. Du bor i ett trivsamt grannskap med både natur och kultur runt hörnet. Här skapar ni ett liv med många minnen över långt tid.

Hall

Det är mycket som ska få plats i en familjs hall. Det gör det här tack vare den stora garderoben som möter upp direkt vid entrén tillsammans med en stilsäker hatthylla. Ett sobert golv med mörka klinkerplattor tar hand om dina skor som tagit med sig grus från promenaden. Städsakerna har du nära tillhands i det dubbla skåpet intill.

Badrum och gästtoalett

Slipp morgonträngseln – nu har ni två badrum att göra er i ordning i. Båda nås från hallen och har dusch, helkaklade väggar, infällda spotlights och toalett. Det större har dessutom badkar, tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk för att förenkla vardagen. Inredning som kommod och stilsäkert spegelskåp från Svedbergs möter dina kvalitetskrav.

Sovrum 1 och balkong 1

Med läge ut mot innergården ligger hemmets två stora sovrum på 15 kvadratmeter. I sovrum 1 upplever du vardagslyxen med en väl tilltagen klädkammare med fönster – säg hej då till alla förvaringsutmaningar. Det stora ljusinsläppet kan du tacka balkongens stora fönster och glasdörr för.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet har två generösa garderober och ett linneskåp som smart samlar familjens kläder och pinaler. Även här flödar ljuset in – ett dubbelfönster tar hand om den saken.

Vardagsrum och balkong 2

Fredagsmys med få eller fest för flera? Det rymliga vardagsrummet med öppen planlösning välkomnar alla. Här inreder du enkelt efter egen smak. Du möter inga utmaningar om din tv-skärm är extra stor: vi har förstärkt väggen så att den klarar av även de största modellerna. På balkongen upplöses gränserna mellan ute och inne – tänk att börja kvällen med en drink här.

Kök

Ibland vill du stå i köket i timmar, ibland så kort stund som möjligt. Här låter du de högklassiga vitvarorna från Electrolux arbeta så mycket du önskar: energisnål glaskeramikhäll, kyl, frys och helintegrerad diskmaskin står beredda att hjälpa till. Ett smart högskåp med ugn och mikro utnyttjar ytorna på bästa sätt.

Matplats

I ett hem av den här storleken är det viktigt att alla ytor skapar ett sammanhängande intryck. Det löser matplatsen och kökets genomgående ekparkett tillsammans med väggarnas ljusa färgsättning. Ett redan luftigt intryck förstärks av matplatsens dubbla fönster och ljusinsläppet från balkongen.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet ligger intill matplatsen. En garderob är på plats, resten av dispositionen tar du hand om: kanske passar en rofylld arbetsplats eller ett lekrum bra. Ljuset som faller in kan du tacka det dubbla fönsterpartiet för.

Hemfakta

Bostad
51402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter