Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fantastisk rymd och smart ytplanering

Ingen lägenhet kan ha allt. Men den här kommer nog så nära det bara är möjligt: här möts du av fantastisk rymd och fint ljusinsläpp, walk in closet och två balkonger.

Det här är inte bara en lägenhet, det är ett älskat hem från allra första början. Du bor i ett trivsamt grannskap med både natur och kultur runt hörnet. Här skapar ni ett liv med många minnen över långt tid.

Hall

Det är mycket som ska få plats i en familjs hall. Det gör det här tack vare den stora garderoben som möter upp direkt vid entrén tillsammans med en stilsäker hatthylla. Ett sobert golv med mörka klinkerplattor tar hand om dina skor som tagit med sig grus från promenaden. Städsakerna har du nära tillhands i det dubbla skåpet intill.

Badrum och gästtoalett

Slipp morgonträngseln – nu har ni två badrum att göra er i ordning i. Båda nås från hallen och har dusch, helkaklade väggar, infällda spotlights och toalett. Det större har dessutom badkar, tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk för att förenkla vardagen. Inredning som kommod och stilsäkert spegelskåp från Svedbergs möter dina kvalitetskrav.

Sovrum 1 och balkong 1

Med läge ut mot innergården ligger hemmets två stora sovrum på 15 kvadratmeter. I sovrum 1 upplever du vardagslyxen med en väl tilltagen klädkammare med fönster – säg hej då till alla förvaringsutmaningar. Det stora ljusinsläppet kan du tacka balkongens stora fönster och glasdörr för.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet har två generösa garderober och ett linneskåp som smart samlar familjens kläder och pinaler. Även här flödar ljuset in – ett dubbelfönster tar hand om den saken.

Vardagsrum och balkong 2

Fredagsmys med få eller fest för flera? Det rymliga vardagsrummet med öppen planlösning välkomnar alla. Här inreder du enkelt efter egen smak. Du möter inga utmaningar om din tv-skärm är extra stor: vi har förstärkt väggen så att den klarar av även de största modellerna. På balkongen upplöses gränserna mellan ute och inne – tänk att börja kvällen med en drink här.

Kök

Ibland vill du stå i köket i timmar, ibland så kort stund som möjligt. Här låter du de högklassiga vitvarorna från Electrolux arbeta så mycket du önskar: energisnål glaskeramikhäll, kyl, frys och helintegrerad diskmaskin står beredda att hjälpa till. Ett smart högskåp med ugn och mikro utnyttjar ytorna på bästa sätt.

Matplats

I ett hem av den här storleken är det viktigt att alla ytor skapar ett sammanhängande intryck. Det löser matplatsen och kökets genomgående ekparkett tillsammans med väggarnas ljusa färgsättning. Ett redan luftigt intryck förstärks av matplatsens dubbla fönster och ljusinsläppet från balkongen.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet ligger intill matplatsen. En garderob är på plats, resten av dispositionen tar du hand om: kanske passar en rofylld arbetsplats eller ett lekrum bra. Ljuset som faller in kan du tacka det dubbla fönsterpartiet för.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.