Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Härligt hem med ljus och rymd

Kök från Marbodal och garderober från Elfa. Vitvaror från Electrolux och badrumsmöbler från Svedbergs. Alla delar av ditt nya hem står för genomtänkta val och hög kvalitet. Stig på.

Du har hamnat rätt i Märtas Berså: med högt läge i huset, trivsamt grannskap och restauranger runt hörnan hamnar livets alla bitar på plats i ditt nya hem. Här bor du på 79 smart planerade kvadratmeter och med två balkonger.

Hall

Ibland sägs det att hallen är hemmets motorväg, men här kan den bli en trivsam skogsstig där lugnet brer ut sig istället. På de yteffektiva kvadratmetrarna möts du av praktiska klinkers som parerar smutsiga ytterskor och en rymlig garderob som hanterar alla ytterplagg. Häng av dig dagen, känn sinnesro och gå vidare.

Sovrum 2

Direkt till vänster från hallen når du de båda sovrummen med rofyllt läge mot den grönskande innergården. Det mindre sovrummet får frikostigt ljus genom det stora dubbelfönstret och kan även passa fint som hemmakontor eller hobbyrum.

Sovrum 1 och balkong

I det större sovrummet vägg i vägg breder mattlackade ekparketten ut sig och skapar en lugn helhetskänsla. Här får dubbelsängen plats utan att det känns trångt – det är lätt att möblera efter eget tycke och smak. Om dina kära kläder har svårt att få plats i vanliga fall kan du nu andas ut: de tre platsbyggda garderoberna och linneskåpet står redo att fyllas med favoriter. När årstiden tillåter går du ut på din stora balkong härifrån och njuter av morgonkaffet.

Badrum

I det helkaklade badrummet förenar du nytta med nöje: tvättmaskinen och tumlaren tar hand om dina plagg medan du njuter i badkaret från Svedbergs. Därifrån kommer också spegelskåpet och kommoden i modern stil och binder ihop rummet. I golvet gömmer sig komfortvärme och i taket lyser infällda spotlights – välkommen till vardagslyxen.

Kök och matplats

Du har precis varit på ICA Kvantum några minuter bort och handlat till finsupé eller så ska du värma gårdagens middag – vitvarorna från Electrolux hanterar alla uppdrag med glans. Här finns smarta lösningar som ugn och mikro i högskåp och snygga detaljer som infräst el och tålig köksbänk. Matplatsen rymmer många och golvytan går sömlöst över till vardagsrummet.

Vardagsrum och balkong

I passagen utanför hallen står du på den genomgående ekparketten och tittar ut över vardagsrummet, lägenhetens hjärta. Ljuset som flödar in kommer från fönsterpartiet vid kök och matplats intill och den öppna planlösningen är som gjord för att umgås. Härifrån når du en av dina två balkonger med plats för balkonglådor och utegrupp.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.