Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av ljuset i ditt nya hem

Ett hem för avkoppling och uppladdning. En bostad för sällskap såväl som egentid. En plats nära naturen, butikerna och kommunikationerna. Märtas Berså får ut det bästa av ditt boende.

På fjärde våningen bor du tillsammans med ljuset. Här möts genomgående planlösning med smakfulla materialval och smarta förvaringslösningar. Här trivs du direkt. Välkommen till 63 välplanerade kvadratmeter.

Hall

Efter en dag på jobbet stänger du säkerhetsdörren bakom dig och tar av dig skorna på det klinkrade, tåliga entrégolvet. Du hänger av dig jackan i den dubbla garderoben från Elfa – här finns plats för många favoritplagg och fina accessoarer. Den välkomnande hallen är smart planerad och för dig vidare in i lägenheten.

Sovrum

I det rymliga sovrummet är det vilopaus med utsikt över den lummiga innergården. Här får du lätt att inreda: gör personlig plats för till exempel dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Ett linneskåp och två generösa garderober från Elfa löser den eviga förvaringsfrågan och får undan allt ifrån badlakan till festblåsor.

Badrum

Slipp rännandet till tvättstugan: i ditt eget helkaklade badrum är det lätt att ta hand om tvätt med maskin och torktumlare från Electrolux. Till din hjälp finns också en praktisk arbetsbänk. Infällda spotlights lyser upp och golvets komfortvärme tar hand om frusna fötter. Duschen är yteffektivt hörnplacerad och ger rum åt en handdukstork.

Kök och matplats

Det spelar ingen roll om du ska laga mat för många eller äta take away från krogen intill – i ditt stilrena Marbodalkök lockas aptiten fram. Vitvaror från Electrolux, dold eldragning och infällda spotlights bidrar till en genomtänkt, smakfull känsla. Samla många till bords vid matplatsen och låt sedan samtalet flytta över sömlöst till vardagsrummet intill.

Vardagsrum och balkong

På fjärde våningen bor ljuset – det slås du av i ditt välkomnande vardagsrum med plats för många. I det självklara navet för umgänge samlas ni för att bara vara eller fira festligt. Ett stort dubbelfönster vid matplatsen och ljusinsläppet från balkongen skapar en luftig känsla tillsammans med den lugna, ljusa färgsättningen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.