Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51303, 2 Rum, 63 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Njut av ljuset i ditt nya hem

Ett hem för avkoppling och uppladdning. En bostad för sällskap såväl som egentid. En plats nära naturen, butikerna och kommunikationerna. Märtas Berså får ut det bästa av ditt boende.

På fjärde våningen bor du tillsammans med ljuset. Här möts genomgående planlösning med smakfulla materialval och smarta förvaringslösningar. Här trivs du direkt. Välkommen till 63 välplanerade kvadratmeter.

Hall

Efter en dag på jobbet stänger du säkerhetsdörren bakom dig och tar av dig skorna på det klinkrade, tåliga entrégolvet. Du hänger av dig jackan i den dubbla garderoben från Elfa – här finns plats för många favoritplagg och fina accessoarer. Den välkomnande hallen är smart planerad och för dig vidare in i lägenheten.

Sovrum

I det rymliga sovrummet är det vilopaus med utsikt över den lummiga innergården. Här får du lätt att inreda: gör personlig plats för till exempel dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Ett linneskåp och två generösa garderober från Elfa löser den eviga förvaringsfrågan och får undan allt ifrån badlakan till festblåsor.

Badrum

Slipp rännandet till tvättstugan: i ditt eget helkaklade badrum är det lätt att ta hand om tvätt med maskin och torktumlare från Electrolux. Till din hjälp finns också en praktisk arbetsbänk. Infällda spotlights lyser upp och golvets komfortvärme tar hand om frusna fötter. Duschen är yteffektivt hörnplacerad och ger rum åt en handdukstork.

Kök och matplats

Det spelar ingen roll om du ska laga mat för många eller äta take away från krogen intill – i ditt stilrena Marbodalkök lockas aptiten fram. Vitvaror från Electrolux, dold eldragning och infällda spotlights bidrar till en genomtänkt, smakfull känsla. Samla många till bords vid matplatsen och låt sedan samtalet flytta över sömlöst till vardagsrummet intill.

Vardagsrum och balkong

På fjärde våningen bor ljuset – det slås du av i ditt välkomnande vardagsrum med plats för många. I det självklara navet för umgänge samlas ni för att bara vara eller fira festligt. Ett stort dubbelfönster vid matplatsen och ljusinsläppet från balkongen skapar en luftig känsla tillsammans med den lugna, ljusa färgsättningen.

Hemfakta

Bostad
51303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
63 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter