Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hög standard och kvadratsmart yta i Sollentuna

Tre trappor upp i det nya kvarteret Märtas Berså hittar du din nya tvåa. Välkommen hem till klimatsmarta lösningar, praktiska detaljer och stilren utformning på 35 kvadratmeter.

När du vill kunna växla mellan olika rum men samtidigt inte ha massor av utrymme är en yteffektiv tvåa den smarta vägen att gå. Här knyts matlagning och umgänge ihop i det öppna rummet, och intill finns det avskilda sovrummet. Du har en balkong för utomhushäng på hemmaplan, och utsikten därifrån är den gemensamma innergården som blir som en trädgård mitt i stan.

Hall

Från trapphuset når du hemmets hall. Här han du hänga av dig jackan direkt till vänster, eller stuva undan den i garderoben intill. Bredvid garderoben finns städskåpet placerat.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet ordnar två fönster och en balkongdörr i glas med ljusinsläpp och utblickar. Här kan du duka upp maten vid middagsbordet, eller kanske ta med tallriken till soffan. Under sommarmånaderna blir såklart även balkongen ett alternativ. Maten lagar du vid den välplanerade köksbänken. Här har du arbetsyta, förvaring och vitvaror i energisnål toppklass.

Balkong

Oavsett om du ska vädra kläder, pusta ut efter träningen eller duka upp sommarmiddagen är en egen balkong en del av hemmet som ger en extra dos av frihet. Dörrens placering i ena hörnet ger maximalt med lättmöblerad yta.

Sovrum

Sängen får en avskild yta med ditt nya sovrum som blir platsen att landa på framåt kvällen. Vardagsrummets matta ekparkett följer med in hit och blir basen för möblemanget.

Badrum

Dörren mittemot fönstret i sovrummet leder in till badrummet. Tvättstället, kombimaskinen, duschen och wc-stolen tar plats i var sitt hörn. Du har bra med förvaring, och trivsamma detaljer som komfortvärme i golvet och handdukstork på väggen ger skön vardagslyx.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.