Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Visningsbostad

51301, 3 Rum, 78 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Hemmet med ljust välkomnande och plats för många

Slutmål vid dagens slut eller omstart för nya möten och sammankomster – du bestämmer vilka funktioner din nya bostad ska fylla. Huvudsaken är att du känner dig hemma.

Mattlackad ekparkett möter praktiskt entrégolv i klinker, luftig planlösning träffar energismarta vitvaror. Här möts funktion och stilsmart tänkande utan att krocka. Kliv på.

Hall

Du stänger säkerhetsdörren bakom dig. Direkt innanför möts du av praktiska lösningar och ett smakfullt intryck: ytterkläderna trollas lätt undan i den platsmonterade garderoben och dina städsaker finns nära tillhands i skåpet bredvid. Den klinkrade golvytan precis vid ytterdörren fångar upp gruset från eftermiddagens joggingtur eller din promenad med hunden.

Sovrum 1 och balkong 1

Några steg in till höger i ditt hem väntar det större sovrummet: 16 kvadratmeter för såväl vila och återhämtning som förvaring. En garderobsvägg med tre dörrar ta hand om dina kläder och ting och ett linneskåp från Elfa rymmer alla påslakan och handdukar. Läget är lugnt: rummet vetter mot innergården och det är här du går ut och andas morgonluft på din ena balkong.

Vardagsrum och balkong 2

Det stora, lättmöblerade vardagsrummet är hemmets nav och där ni samlas till både vardag och fest. Här är det gott om ljus tack vare färgval och det generösa fönsterpartiet vid matplats och balkong. Har du stor tv-skärm kan du vara trygg i att den sitter säkert: väggen är förstärkt för att hålla det mesta. Passa på att flytta ut vardagsrummet när årstiden tillåter – avsluta aftonen ute på den mysiga balkongen.

Kök och matplats

Märtas Berså genomsyras av en miljövänlig livsstil och det märks även i ditt egna, ljusa Marbodalkök. Alla vitvaror är från Electrolux och utvalda för sina energismarta och högklassiga egenskaper – från kyl och frys till glaskeramikhäll och mikrovågsugn. Köket och matplatsen skapar ett fint rumssammanhang med vardagsrummet intill och den genomgående ekparketten bidrar till enhetligheten.

Sovrum 2

Bostadens mindre sov- eller arbetsrum nås från vardagsrummet. Det första du möts av är det stora dubbelfönstret som släpper in himlen utanför. Här finns plats för en enkelsäng och skrivbord, eller varför inte ett hemmakontor. En garderob står beredd att fyllas med allt ifrån viktiga pärmar till sällskapsspel och festkläder.

Badrum

Ni sportar mycket eller så behöver familjens juniorer många ombyten per dag. Oavsett vad ni har för tvättbehov så är badrummets högeffektiva tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk bra på att underlätta vardagens utmaningar. En lyxig standard är också ditt badkar med dusch, handuksstorken och det klinkrade golvet med komfortvärme.

Hemfakta

Bostad
51301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
78 m²
Inflytt från
September 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter