Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hemmet med ljust välkomnande och plats för många

Slutmål vid dagens slut eller omstart för nya möten och sammankomster – du bestämmer vilka funktioner din nya bostad ska fylla. Huvudsaken är att du känner dig hemma.

Mattlackad ekparkett möter praktiskt entrégolv i klinker, luftig planlösning träffar energismarta vitvaror. Här möts funktion och stilsmart tänkande utan att krocka. Kliv på.

Hall

Du stänger säkerhetsdörren bakom dig. Direkt innanför möts du av praktiska lösningar och ett smakfullt intryck: ytterkläderna trollas lätt undan i den platsmonterade garderoben och dina städsaker finns nära tillhands i skåpet bredvid. Den klinkrade golvytan precis vid ytterdörren fångar upp gruset från eftermiddagens joggingtur eller din promenad med hunden.

Sovrum 1 och balkong 1

Några steg in till höger i ditt hem väntar det större sovrummet: 16 kvadratmeter för såväl vila och återhämtning som förvaring. En garderobsvägg med tre dörrar ta hand om dina kläder och ting och ett linneskåp från Elfa rymmer alla påslakan och handdukar. Läget är lugnt: rummet vetter mot innergården och det är här du går ut och andas morgonluft på din ena balkong.

Vardagsrum och balkong 2

Det stora, lättmöblerade vardagsrummet är hemmets nav och där ni samlas till både vardag och fest. Här är det gott om ljus tack vare färgval och det generösa fönsterpartiet vid matplats och balkong. Har du stor tv-skärm kan du vara trygg i att den sitter säkert: väggen är förstärkt för att hålla det mesta. Passa på att flytta ut vardagsrummet när årstiden tillåter – avsluta aftonen ute på den mysiga balkongen.

Kök och matplats

Märtas Berså genomsyras av en miljövänlig livsstil och det märks även i ditt egna, ljusa Marbodalkök. Alla vitvaror är från Electrolux och utvalda för sina energismarta och högklassiga egenskaper – från kyl och frys till glaskeramikhäll och mikrovågsugn. Köket och matplatsen skapar ett fint rumssammanhang med vardagsrummet intill och den genomgående ekparketten bidrar till enhetligheten.

Sovrum 2

Bostadens mindre sov- eller arbetsrum nås från vardagsrummet. Det första du möts av är det stora dubbelfönstret som släpper in himlen utanför. Här finns plats för en enkelsäng och skrivbord, eller varför inte ett hemmakontor. En garderob står beredd att fyllas med allt ifrån viktiga pärmar till sällskapsspel och festkläder.

Badrum

Ni sportar mycket eller så behöver familjens juniorer många ombyten per dag. Oavsett vad ni har för tvättbehov så är badrummets högeffektiva tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk bra på att underlätta vardagens utmaningar. En lyxig standard är också ditt badkar med dusch, handuksstorken och det klinkrade golvet med komfortvärme.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.