Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 35 m², Lägenhet 51202

Beskrivning

En tvåa att trivas i

När du bor i Sollentuna finns det mesta inom nära räckhåll, och hemma i tvåan har du hög standard och trivsamma rum. Här finns det många anledningar att trivas med både hemmets läge och utformning.

Precis utanför dörren finns den lummiga innergården, och alldeles intill ditt kvarter finns Sollentunas centrum med alla bekvämligheter. Du bor i ett område med mycket natur, samtidigt som du når citypulsen och T-centralen på en kvart. Ett bra läge i all ära, men det är ju faktiskt lägenhetens känsla och form som är de avgörande. Här bor du i en smart planerad tvåa som rymmer det du behöver på 35 kvadratmeter. Ljusa och hållbara material och en egen balkong ger en ljus och öppen karaktär.

Hall

Precis innanför entrédörren ligger slitstarka och lättstädade klinkerplattor under hallmattan. Här finns förberedd förvaring för jackor, filtar och städgrejer i de två garderoberna. Hatthyllan bredvid ger säsongens favoriter ett lättillgängligt hem.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen för kök och vardagsrum är både yteffektiv och gemenskapsvänlig. Här är det enkelt att göra matlagningen till en social aktivitet. Maten lagar du med hjälp av dina energisnåla vitvaror i toppklass, och bänkskivan ger det utrymme som behövs. När du dukat av bordet efter kvällens middag är soffan i andra hörnet den självklara platsen att svänga om till.

Balkong

Med balkongdörren i hörnet maxar du den möblerbara ytan. Vardagsrummets utomhusdel ger frisk luft och utomhusstunder på hemmaplan. Det du ser härifrån är den gemensamma innergården som blir som din nya trädgård tillsammans med grannarna.

Sovrum

Sovrummet delar utsikt med balkongen, och här kan du spana ut mot gårdens aktivitet när du drar undan gardinen på morgonen. Sovrummet rymmer sängen och en och annan förvaringsmöbel, och detta blir platsen för vila, återhämtning och klädbestyr.

Badrum

Ett helkaklat och stilrent rum är platsen för tvätt- och badrumsbestyr. Klinkergolvet ordnar med komfortvärme, spegelskåpet och kommoden löser förvaringen och kombimaskinen blir en tvättstuga i smart miniformat.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.