Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51202, 2 Rum, 35 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

En tvåa att trivas i

När du bor i Sollentuna finns det mesta inom nära räckhåll, och hemma i tvåan har du hög standard och trivsamma rum. Här finns det många anledningar att trivas med både hemmets läge och utformning.

Precis utanför dörren finns den lummiga innergården, och alldeles intill ditt kvarter finns Sollentunas centrum med alla bekvämligheter. Du bor i ett område med mycket natur, samtidigt som du når citypulsen och T-centralen på en kvart. Ett bra läge i all ära, men det är ju faktiskt lägenhetens känsla och form som är de avgörande. Här bor du i en smart planerad tvåa som rymmer det du behöver på 35 kvadratmeter. Ljusa och hållbara material och en egen balkong ger en ljus och öppen karaktär.

Hall

Precis innanför entrédörren ligger slitstarka och lättstädade klinkerplattor under hallmattan. Här finns förberedd förvaring för jackor, filtar och städgrejer i de två garderoberna. Hatthyllan bredvid ger säsongens favoriter ett lättillgängligt hem.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen för kök och vardagsrum är både yteffektiv och gemenskapsvänlig. Här är det enkelt att göra matlagningen till en social aktivitet. Maten lagar du med hjälp av dina energisnåla vitvaror i toppklass, och bänkskivan ger det utrymme som behövs. När du dukat av bordet efter kvällens middag är soffan i andra hörnet den självklara platsen att svänga om till.

Balkong

Med balkongdörren i hörnet maxar du den möblerbara ytan. Vardagsrummets utomhusdel ger frisk luft och utomhusstunder på hemmaplan. Det du ser härifrån är den gemensamma innergården som blir som din nya trädgård tillsammans med grannarna.

Sovrum

Sovrummet delar utsikt med balkongen, och här kan du spana ut mot gårdens aktivitet när du drar undan gardinen på morgonen. Sovrummet rymmer sängen och en och annan förvaringsmöbel, och detta blir platsen för vila, återhämtning och klädbestyr.

Badrum

Ett helkaklat och stilrent rum är platsen för tvätt- och badrumsbestyr. Klinkergolvet ordnar med komfortvärme, spegelskåpet och kommoden löser förvaringen och kombimaskinen blir en tvättstuga i smart miniformat.

Hemfakta

Bostad
51202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
35 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter