Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Social samvaro och hemtrevlig trivsel

Välkommen hem till Märtas Berså, där det sociala livet alltid är närvarande. Här bor du i ett hem och ett sammanhang som känns bra på många plan.

Klok planering, stora ljusinsläpp och ett nära samband mellan rummen. Det är bara några av skälen till att du kommer att trivas in ditt nya boende. Stig in.

Vardagsrum och balkong 1

Oavsett om du känner för att kura med dina kära eller kalasa med släkten är det generösa vardagsrummet platsen att vara på – lägenhetens sambandscentral. Den öppna planlösningen skapar ett naturligt sammanhang med matplatsen, köket och utgången till en av två stora balkonger. Härifrån når du också det mindre sovrummet.

Matplats och kök

Om vardagsrummet är hjärtat är Marbodalköket och matplatsen hemmets lungor. Här finns plats att andas ut och göra stordåd vid glaskeramikhällen från Electrolux. När du lagat klart tar en helintegrerad diskmaskin hand om alla bunkar och kastruller. Många fina detaljer som dold eldragning och infällda spotlights ser till att komplettera känslan av omsorg.

Sovrum 1

I lägenhetens mindre sovrum flödar ljuset in från ett stort dubbelfönster. Här kan ni också inreda som hemmakontor eller hobbyrum. En garderob finns redan inplanerad och ryms tillsammans med en enkelsäng och en arbetsplats.

Hall

Här har arkitekten tänkt till: entrén är väl utnyttjad för att på bästa sätt ta hand om övergången från ute till inne utan att ta för mycket yta från de andra rummen. Klinkergolvet är lätt att hålla rent och städutrustningen når du smidigt i skåpet alldeles intill. En rymlig garderob välkomnar många jackor och hatthyllans krokar tar hand om accessoarer och väskor.

Badrum

Häng ut skylten med ”upptaget:” här vill du vara för dig själv. Lägg en ansiktsmask och koppla av i badkaret. Badlakanet du sveper in dig i efteråt är varmt från handukstorken och fötterna trivs med golvets komfortvärme. Det dämpade ljuset från infällda spotlights gör att du aldrig varit finare när du tittar dig i spegelskåpet. Vill du göra nytta väntar tvättmaskin och torktumlare på att få hjälpa till.

Sovrum 2 och balkong 2

Det större sovrummet hittar du i andra änden av lägenheten, ut mot den lummiga innergården. Här hjälper tre garderober och ett linneskåp till att förvara dina tillhörigheter på smartast sätt. Via stora sovrummet kommer du ut på den andra balkongen. Passa på att påta i dina balkonglådor eller ropa upp grannen på en kopp kaffe.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.