Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

51201, 3 Rum, 78 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Social samvaro och hemtrevlig trivsel

Välkommen hem till Märtas Berså, där det sociala livet alltid är närvarande. Här bor du i ett hem och ett sammanhang som känns bra på många plan.

Klok planering, stora ljusinsläpp och ett nära samband mellan rummen. Det är bara några av skälen till att du kommer att trivas in ditt nya boende. Stig in.

Vardagsrum och balkong 1

Oavsett om du känner för att kura med dina kära eller kalasa med släkten är det generösa vardagsrummet platsen att vara på – lägenhetens sambandscentral. Den öppna planlösningen skapar ett naturligt sammanhang med matplatsen, köket och utgången till en av två stora balkonger. Härifrån når du också det mindre sovrummet.

Matplats och kök

Om vardagsrummet är hjärtat är Marbodalköket och matplatsen hemmets lungor. Här finns plats att andas ut och göra stordåd vid glaskeramikhällen från Electrolux. När du lagat klart tar en helintegrerad diskmaskin hand om alla bunkar och kastruller. Många fina detaljer som dold eldragning och infällda spotlights ser till att komplettera känslan av omsorg.

Sovrum 1

I lägenhetens mindre sovrum flödar ljuset in från ett stort dubbelfönster. Här kan ni också inreda som hemmakontor eller hobbyrum. En garderob finns redan inplanerad och ryms tillsammans med en enkelsäng och en arbetsplats.

Hall

Här har arkitekten tänkt till: entrén är väl utnyttjad för att på bästa sätt ta hand om övergången från ute till inne utan att ta för mycket yta från de andra rummen. Klinkergolvet är lätt att hålla rent och städutrustningen når du smidigt i skåpet alldeles intill. En rymlig garderob välkomnar många jackor och hatthyllans krokar tar hand om accessoarer och väskor.

Badrum

Häng ut skylten med ”upptaget:” här vill du vara för dig själv. Lägg en ansiktsmask och koppla av i badkaret. Badlakanet du sveper in dig i efteråt är varmt från handukstorken och fötterna trivs med golvets komfortvärme. Det dämpade ljuset från infällda spotlights gör att du aldrig varit finare när du tittar dig i spegelskåpet. Vill du göra nytta väntar tvättmaskin och torktumlare på att få hjälpa till.

Sovrum 2 och balkong 2

Det större sovrummet hittar du i andra änden av lägenheten, ut mot den lummiga innergården. Här hjälper tre garderober och ett linneskåp till att förvara dina tillhörigheter på smartast sätt. Via stora sovrummet kommer du ut på den andra balkongen. Passa på att påta i dina balkonglådor eller ropa upp grannen på en kopp kaffe.

Hemfakta

Bostad
51201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
78 m²
Månadsavgift
4 109 kr
Pris per m²
56 410 kr
Pris
4 400 000 kr
Inflytt från
September 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter