Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 63 m², Lägenhet 51103

Beskrivning

Genomgående planlösning släpper in solen

Nu är du hemma. Du vet det redan i hallen när du hänger av dig och kikar in: genomgående ljusinsläpp, ytor som bjuder in till fest och en balkong som tar in utomhus.

Tänk att vara nära både stad, kommunikationer och natur på samma plats. Tänk att kunna gå runt hörnet till favoritkrogen eller hämta hem maten till lägenheten för att också hinna med en springtur. Ditt nya hem har lyckats få ihop alla delar. Välkommen in.

Hall

Stäng säkerhetsdörren bakom dig, häng av dig jackan i den rymliga garderoben och kasta upp halsduken på den stilrena hatthyllan intill. Kräng av dig skorna på det klinkrade golvet. Låt det stoppa gruset innan du går vidare över ekparketten som binder ihop lägenhetens alla golvytor.

Sovrum

Ta ett par steg till vänster och glänta på dörren till det rofyllda sovrummet mot innergården. Här finns plats för både dubbelsäng, sängbord och eftertanke. Andas ut och känn dagen landa i dig. Du öppnar din rymliga Elfa-garderob, söker med blicken över de många hyllorna, hoppar i mjukisbyxorna.

Badrum

Du går vidare och tänder de infällda spotlightsen i badrummet, står en stund på klinkergolvet och låter fötterna njuta av golvkomfortvärmen. Funderar på om det är dags att köra en tvätt. Nej, även om de är av högklassig kvalitet får både maskin och tumlare vila en stund. Den yteffektiva duschhörnan får också vänta – det finns tid att använda den efter joggingturen längs vattnet.

Kök och matplats

I ditt nya stilrena Marbodalkök gläntar du på dörren till kylskåpet från Electrolux för att se om det finns något gott. En yoghurt köpt på ICA Kvantum alldeles intill blir bra. Du sätter dig ner vid matplatsen och slås av hur fint den knyts ihop med vardagsrummet tack vare ljusa färgval och den öppna planlösningen.

Vardagsrum och balkong

Soffan i det luftiga, lättmöblerade vardagsrummet ser inbjudande ut där du sitter och rummet får rymd tack vare dubbelfönstret vid matplatsen. Ljusinsläppet stärks av dörren och fönstret på balkongen – din egen odlingsoas. Du sänder en tacksamhetens tanke åt de praktiska detaljer som kommer med ett nybyggt hem: väggen där tv:n är monterad är förstärkt för att klara även de största skärmarnas tyngd.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.