Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

51103, 2 Rum, 63 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Genomgående planlösning släpper in solen

Nu är du hemma. Du vet det redan i hallen när du hänger av dig och kikar in: genomgående ljusinsläpp, ytor som bjuder in till fest och en balkong som tar in utomhus.

Tänk att vara nära både stad, kommunikationer och natur på samma plats. Tänk att kunna gå runt hörnet till favoritkrogen eller hämta hem maten till lägenheten för att också hinna med en springtur. Ditt nya hem har lyckats få ihop alla delar. Välkommen in.

Hall

Stäng säkerhetsdörren bakom dig, häng av dig jackan i den rymliga garderoben och kasta upp halsduken på den stilrena hatthyllan intill. Kräng av dig skorna på det klinkrade golvet. Låt det stoppa gruset innan du går vidare över ekparketten som binder ihop lägenhetens alla golvytor.

Sovrum

Ta ett par steg till vänster och glänta på dörren till det rofyllda sovrummet mot innergården. Här finns plats för både dubbelsäng, sängbord och eftertanke. Andas ut och känn dagen landa i dig. Du öppnar din rymliga Elfa-garderob, söker med blicken över de många hyllorna, hoppar i mjukisbyxorna.

Badrum

Du går vidare och tänder de infällda spotlightsen i badrummet, står en stund på klinkergolvet och låter fötterna njuta av golvkomfortvärmen. Funderar på om det är dags att köra en tvätt. Nej, även om de är av högklassig kvalitet får både maskin och tumlare vila en stund. Den yteffektiva duschhörnan får också vänta – det finns tid att använda den efter joggingturen längs vattnet.

Kök och matplats

I ditt nya stilrena Marbodalkök gläntar du på dörren till kylskåpet från Electrolux för att se om det finns något gott. En yoghurt köpt på ICA Kvantum alldeles intill blir bra. Du sätter dig ner vid matplatsen och slås av hur fint den knyts ihop med vardagsrummet tack vare ljusa färgval och den öppna planlösningen.

Vardagsrum och balkong

Soffan i det luftiga, lättmöblerade vardagsrummet ser inbjudande ut där du sitter och rummet får rymd tack vare dubbelfönstret vid matplatsen. Ljusinsläppet stärks av dörren och fönstret på balkongen – din egen odlingsoas. Du sänder en tacksamhetens tanke åt de praktiska detaljer som kommer med ett nybyggt hem: väggen där tv:n är monterad är förstärkt för att klara även de största skärmarnas tyngd.

Hemfakta

Bostad
51103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
63 m²
Månadsavgift
3 467 kr
Pris per m²
53 968 kr
Pris
3 400 000 kr
Inflytt från
September 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter