Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 35 m², Lägenhet 51102

Beskrivning

Egna rum och gemensamma ytor i Märtas Berså

Din yteffektiva tvåa rymmer alla bekvämligheter på 35 smart planerade kvadratmeter. Men hemmet är större än så; den gemensamma innergården ordnar med mer umgängesplats och trädgårdskänsla.

Välkommen till en tvåa där hemmalivet kan ta mer plats än vad som ryms inom lägenhetens väggar. Den stora innergården är försedd med odlingslådor, en berså och gott om plats att hänga på. Under sommarmånaderna ramas allt in av en fint komponerad växtlighet. Inne i lägenheten finns dina egna rum där hög standard och stilren utformning är grunden. Med balkongdörren öppen får du in den friska luften och det trivsamma sorlet från innergården när du donar med kvällens middag.

Hall

I din nya hall kliver du direkt in i lägenhetens hjärta och möts av ljusinsläppet från balkongen och fönstren bredvid. Dubbla garderober och en hatthylla ordnar förvaring. Precis till höger finns köksbänken bakom en avgränsande väggyta.

Kök och vardagsrum

Det energisnåla köket är samlat vid en av rummets väggar. Mellan skåpet med kyl och frys och väggen mot hallen finns bänkytan där du kan hacka, röra ihop och smaka av. Efter middagen är det skönt att gå från matbordet till soffan en stund, och båda möblemangen står fint på den matta ekparketten.

Balkong

Hemma hos dig kan du spana ut mot innergården från din egen balkong. Här kan du koppla av ifred med den gemensamma lummigheten utanför som bakgrund. Förutom kafémöbeln finns här även plats för hyllan med den slingrande murgrönan och andra trevligheter.

Sovrum

Dörren i vardagsrummets ena hörn leder in till ditt mysiga sovrum. Här blir sängen den viktigaste möbeln som får ta upp den största ytan. Med sängen invid fönstret får du den perfekta platsen för kaffekoppen och boken på fönsterbänken i sval sten.

Badrum

Från sovrummet kommer du vidare in i ditt nya badrum. Här ordnar kombimaskinen med tvätt och tork i ett, och handdukstorken gör att du alltid kan räkna med en skönt varm och torr handduk efter duschen. Ljuset kommer från spotlights i taket, och klinkergolvet ger en trivsam komfortvärme.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.