Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51101, 3 Rum, 78 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Två balkonger välkomnar ljuset

Du är mån om ditt boende: allt från planlösning och läget i huset till känslan i grannskapet. Det ska kännas i hjärtat att det är rätt. I den här trean tror vi att du kan fånga allt det.

Stor familj med små barn eller ett par som har lämnat villan för ett smidigare boende – det här hemmet har dörren öppen för alla. Här trivs du med tillvaron, grannarna och kommunikationerna.

Vardagsrum och balkong 1

Det första som slår dig är det stora vardagsrummet – hemmets hjärta och den naturliga samlingsplatsen. Härifrån har du direktkontakt med matplats, kök och det mindre sovrummet. Den mattlackade ekparketten binder ihop golven och ger ett lugnt intryck. En av två rymliga balkonger låter dig släppa in en bit av utomhus inomhus.

Kök och matplats

Vid matplatsen kan familj, vänner och bekanta samlas utan att det känns trångt. Köksinredningen kommer från högklassiga Marbodal och utrustningen med vitvaror som kyl, frys, diskmaskin och glaskeramikhäll står Electrolux för. De ljust målade väggarna i kombination med planlösningen bidrar till den luftiga känslan.

Hall

Smart tänk och snygg stil kan gå hand i hand, det vittnar den välkomnande hallen om. Grusiga skor möts av klinkrat och lättstädat entrégolv. Garderob och hatthylla löser lätt förvaringen av ytterkläder, väskor och accessoarer. Dammsugare och rengöringsprodukterna tar du lätt fram från städskåpet intill.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når du hemmets mindre sovrum där du tar in omvärlden genom ett stort dubbelfönster i sydöstläge. Här kan du möblera både för enkelsäng och skrivbord. En garderob finns redan på plats och väntar på att fyllas med dina favoritjeans och älsklingströjor.

Sovrum 2 och balkong 2

I andra änden av lägenheten finns det större sovrummet på hela 16 kvadratmeter. Här finns bra förvaringsmöjligheter: en installerad garderobsvägg och ett linneskåp ser till att alla strumpor, blusar, byxor och klänningar hittar sin rätta plats. Ni sover lugnt mot innergården och det är härifrån ni kommer ut på er andra balkong. Njut av att börja dagen där med en morgonkaffe eller avsluta den med en sängfösande te.

Badrum

I badrummet förvandlas ditt tvättprojekt till ett rent nöje. Det kan du tacka den högklassiga tvättmaskinen och torktumlaren från Electrolux för, i kombination med en praktisk arbetsbänk. Efter väl utfört arbete belönar du dig själv med att sjunka ner i ett varmt bad. På plats finns också handdukstork, infällda spotlights och komfortvärme i det klinkrade golvet.

Hemfakta

Bostad
51101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
78 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter