Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Två balkonger välkomnar ljuset

Du är mån om ditt boende: allt från planlösning och läget i huset till känslan i grannskapet. Det ska kännas i hjärtat att det är rätt. I den här trean tror vi att du kan fånga allt det.

Stor familj med små barn eller ett par som har lämnat villan för ett smidigare boende – det här hemmet har dörren öppen för alla. Här trivs du med tillvaron, grannarna och kommunikationerna.

Vardagsrum och balkong 1

Det första som slår dig är det stora vardagsrummet – hemmets hjärta och den naturliga samlingsplatsen. Härifrån har du direktkontakt med matplats, kök och det mindre sovrummet. Den mattlackade ekparketten binder ihop golven och ger ett lugnt intryck. En av två rymliga balkonger låter dig släppa in en bit av utomhus inomhus.

Kök och matplats

Vid matplatsen kan familj, vänner och bekanta samlas utan att det känns trångt. Köksinredningen kommer från högklassiga Marbodal och utrustningen med vitvaror som kyl, frys, diskmaskin och glaskeramikhäll står Electrolux för. De ljust målade väggarna i kombination med planlösningen bidrar till den luftiga känslan.

Hall

Smart tänk och snygg stil kan gå hand i hand, det vittnar den välkomnande hallen om. Grusiga skor möts av klinkrat och lättstädat entrégolv. Garderob och hatthylla löser lätt förvaringen av ytterkläder, väskor och accessoarer. Dammsugare och rengöringsprodukterna tar du lätt fram från städskåpet intill.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når du hemmets mindre sovrum där du tar in omvärlden genom ett stort dubbelfönster i sydöstläge. Här kan du möblera både för enkelsäng och skrivbord. En garderob finns redan på plats och väntar på att fyllas med dina favoritjeans och älsklingströjor.

Sovrum 2 och balkong 2

I andra änden av lägenheten finns det större sovrummet på hela 16 kvadratmeter. Här finns bra förvaringsmöjligheter: en installerad garderobsvägg och ett linneskåp ser till att alla strumpor, blusar, byxor och klänningar hittar sin rätta plats. Ni sover lugnt mot innergården och det är härifrån ni kommer ut på er andra balkong. Njut av att börja dagen där med en morgonkaffe eller avsluta den med en sängfösande te.

Badrum

I badrummet förvandlas ditt tvättprojekt till ett rent nöje. Det kan du tacka den högklassiga tvättmaskinen och torktumlaren från Electrolux för, i kombination med en praktisk arbetsbänk. Efter väl utfört arbete belönar du dig själv med att sjunka ner i ett varmt bad. På plats finns också handdukstork, infällda spotlights och komfortvärme i det klinkrade golvet.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.