Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av ljusinsläpp från två väderstreck

Du har kommit hem nu. Det känns redan när du står i hallen och ser ut över lägenheten: ett genomgående ljusinsläpp, ett vardagsrum för familjefest och en uteplats för avkoppling.

Tänk att vara så nära både stad och natur – på samma plats. Ditt nya hem har lyckats få ihop alla delar: här lever du intill kommunikationer, grönområden, shopping och restauranger. Träffa grannen på föreningens grönskande innergård och fortsätt kvällen på din egen lummiga uteplats intill.

Hall

Så snart du kommer innanför dörren står du i lägenhetens hjärta, den yteffektiva hallen. Det klinkrade golvet räddar situationen med leriga stövlar från skogspromenaden du precis har varit ute på. Städskåpet hittar du på armlängds avstånd.

Kök och matplats

I ditt nya Marbodalkök har trängsel fått lämna plats åt trivsel. Här samlas ni och hjälps åt inför kvällens middag: högklassiga och energisnåla vitvaror från Electrolux hjälper till att göra slutresultatet gott. Matplatsen knyter snyggt ihop kök och vardagsrum när kvällen går vidare.

Vardagsrum

Efter en god måltid är det skönt att slå sig ner i det rymliga vardagsrummet med mattlackad ekparkett. Är det dags för film behöver ni bara komma ihåg att parera ljusinsläppet från de många fönstren. Vi har tänkt på alla praktiska detaljer så att du ska slippa: väggen är förstärkt för att klara tyngden även av de största tv-skärmarna.

Sovrum 1 och 2

I de två sovrummen kommer familjen till ro, stora som små. Här finns gott om förvaring i garderober och linneskåp från Elfa som sväljer allt från skjortor till balklänningar och lakan. Från det stora sovrummet stiger du rakt ut i din egen lummiga oas – uteplatsen.

Uteplats

Uteplatsen vetter mot den skyddade innergården och är som gjord för att njuta av ljumma sommarkvällar eller skapa en egen odlingshörna. Här har ni plats både för matgrupp och utesoffa – slå dig ner med en god bok i ditt eget hörn av världen.

Badrum

Njut av spakänsla på hemmaplan: dämpa de infällda spotlightsen, tappa upp ett bad i karet från Svedbergs och slappna av. När du gonat klart nappar du åt dig ett varmt badlakan från handdukstorken och låter fötterna njuta av golvkomfortvärmen. Tvätten kan du ta hand om en annan dag – då står både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux redo.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.