Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Unik vindsfyra med spatiösa ytor

Sju trappor upp i hörnet av huset finns dina trivsamt planerade och snyggt utformade rum. Snedtak, gavelläge och öppna ytor är tre av grejerna som ger din nya fyra sin självklara charm.

När du kommer med pendeln till Sollentuna station har du bara ett par hundra meter hem. Här kan du ta vägen förbi din lummiga innergård innan du går upp till lägenheten. Kanske vankas det grillkväll tillsammans med grannarna? I så fall är det bara att kila upp till ditt sprillans nya och energieffektiva kök och fixa i ordning något att lägga på grillen. Kommer ett plötsligt regn senare är din lägenhet med generösa ytor i kök och vardagsrum ett bra alternativ där ni kan fortsätta umgänget.

Hall

Det första du möts av när du kliver in är den fria sikten fram till vardagsrummet. Snedtaket med takfönster på båda sidorna om det djupt liggande fönstret tar emot på ett trivsamt vis. Hallen knyter ihop köket och vardagsrummet samtidigt som den ger bra med förvaringshörnor.

Vardagsrum

Hemma hos dig får soffhörnan ett eget rum där avslappnad gemenskap och härliga festligheter får ta plats. Ljuset från snedtakets fönster faller fint på ekparketten, och du har en förstärkt vägg där tv:n kan få en extra stadig plats. På kortsidorna finns dörrarna in till två av sovrummen.

Kök

Ett luftigt kök med generöst matlagningsutrymme och plats för många middagsgäster vid bordet – det är inte svårt att gissa att detta blir hemmets varma hjärta. Snedtaket bidrar med trivsam vindskänsla. Du har ett snyggt utformat kök där du kan experimentera med nya smaker och slänga ihop gamla klassiker. Den integrerade diskmaskinen och resten av vitvarorna är klimatsmart energisnåla.

Sovrum 2

Framåt kvällen är hemmets största sovrum platsen att drömma om. Det stora rummet med dubbla snedtak är något extra. Ljuset faller in fint från de djupa fönstren, och du har gott om plats för en bred säng på ekparketten.

Sovrum 1 och 3

I var sin ända av din nya fyra finns de två mindre sovrummen placerade. Båda rummen är luftiga och lätta att anpassa efter olika behov och önskemål. I det större av dem finns en smart garderobsvägg, och i båda finns lägenhetens trivsamma sneda tak.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya badrum finns gott om förvaring, ett badkar och smarta och praktiska detaljer som handdukstork och golvkomfortvärme. Här finns också tvättstugan i miniformat med vitvaror, förvaring och arbetsbänk. I hallen finns en smidig gästtoalett för minskad körisk, och båda rummen har samma stilrent helkaklade känsla.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.