Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41602, 4 Rum, 113 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Unik vindsfyra med spatiösa ytor

Sju trappor upp i hörnet av huset finns dina trivsamt planerade och snyggt utformade rum. Snedtak, gavelläge och öppna ytor är tre av grejerna som ger din nya fyra sin självklara charm.

När du kommer med pendeln till Sollentuna station har du bara ett par hundra meter hem. Här kan du ta vägen förbi din lummiga innergård innan du går upp till lägenheten. Kanske vankas det grillkväll tillsammans med grannarna? I så fall är det bara att kila upp till ditt sprillans nya och energieffektiva kök och fixa i ordning något att lägga på grillen. Kommer ett plötsligt regn senare är din lägenhet med generösa ytor i kök och vardagsrum ett bra alternativ där ni kan fortsätta umgänget.

Hall

Det första du möts av när du kliver in är den fria sikten fram till vardagsrummet. Snedtaket med takfönster på båda sidorna om det djupt liggande fönstret tar emot på ett trivsamt vis. Hallen knyter ihop köket och vardagsrummet samtidigt som den ger bra med förvaringshörnor.

Vardagsrum

Hemma hos dig får soffhörnan ett eget rum där avslappnad gemenskap och härliga festligheter får ta plats. Ljuset från snedtakets fönster faller fint på ekparketten, och du har en förstärkt vägg där tv:n kan få en extra stadig plats. På kortsidorna finns dörrarna in till två av sovrummen.

Kök

Ett luftigt kök med generöst matlagningsutrymme och plats för många middagsgäster vid bordet – det är inte svårt att gissa att detta blir hemmets varma hjärta. Snedtaket bidrar med trivsam vindskänsla. Du har ett snyggt utformat kök där du kan experimentera med nya smaker och slänga ihop gamla klassiker. Den integrerade diskmaskinen och resten av vitvarorna är klimatsmart energisnåla.

Sovrum 2

Framåt kvällen är hemmets största sovrum platsen att drömma om. Det stora rummet med dubbla snedtak är något extra. Ljuset faller in fint från de djupa fönstren, och du har gott om plats för en bred säng på ekparketten.

Sovrum 1 och 3

I var sin ända av din nya fyra finns de två mindre sovrummen placerade. Båda rummen är luftiga och lätta att anpassa efter olika behov och önskemål. I det större av dem finns en smart garderobsvägg, och i båda finns lägenhetens trivsamma sneda tak.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya badrum finns gott om förvaring, ett badkar och smarta och praktiska detaljer som handdukstork och golvkomfortvärme. Här finns också tvättstugan i miniformat med vitvaror, förvaring och arbetsbänk. I hallen finns en smidig gästtoalett för minskad körisk, och båda rummen har samma stilrent helkaklade känsla.

Hemfakta

Bostad
41602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
4
Storlek
113 m²
Månadsavgift
5 361 kr
Pris per m²
52 655 kr
Pris
5 950 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter