Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41601, 3 Rum, 89 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Vindsvåning med egen takterrass

Snedtaken ger charm och karaktär, vardagsrummet och köket ordnar spatiös plats för umgänge och terrassen blir din egen uteplats på hög höjd. Välkommen till en vindstrea att längta hem till.

Högst upp i huset i Märtas Berså finns 89 kvadratmeter utformade till en trivsam trea. Matplatsen rundas av med en sida där taket sluttar ner mot väggen samtidigt som fönstret ligger djupt lodrätt – den perfekta blandningen av charmigt snedtak och generöst fönster. Ute på terrassen finns såklart en matplats till. Här kan du duka upp sommarfrukostarna och sena middagar i den ljumna luften.

Hall

Hemma hos dig når en matt parkett i ek över hela lägenheten, förutom precis i hallen där den första biten av golvet är utomhuståliga klinkerplattor. Hallen välkomnar med en fri sikt fram till vardagsrummet, och du får bra med förvaring i de tre garderoberna.

Terrass

Två olika dörrar leder dig ut på din egen takterrass. På tolv kvadratmeter kan du fixa i ordning en trivsam utomhusoas med utsikt från sjunde våningen. Härifrån kan du blicka ner mot kvarterets nya innergård.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket möts på en halvöppen L-formad yta. Köket har en central placering och knyter ihop matbordet och vardagsrummet. I ditt nya kök lagar du veckans måltider på energisnålt vis tack vare de nya vitvarorna, och spishällen, diskmaskinen och de andra maskinerna harmoniserar snyggt med kökssnickerierna.

Sovrum 1 och 2

Med sovrummen placerade i var sin ände av lägenheten är det enkelt för dig att skapa lugn och ro när så önskas. Rummen är olika till storlek och form, men i båda har du delvis snedtak med ett takfönster i. I det större av rummen kan du låta den breda sängen ta sin välförtjänta plats, och garderoberna bakom dörren ger en bra förvaringsbas.

Badrum

Efter en lång dag kan ett avkopplande bad vara det som lockar mest. Här i ditt helkaklade badrum finns den möjligheten. Efter badet kan du sätta fötterna på komfortvarma klinkerplattor, och du har bra med förvaring för krämer och badrumsprylar. Ditt badrum rymmer även en tvättstuga i miniformat med maskiner för tvätt och tork.

Hemfakta

Bostad
41601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
3
Storlek
89 m²
Månadsavgift
4 463 kr
Pris per m²
61 798 kr
Pris
5 500 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter