Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 89 m², Lägenhet 41601

Beskrivning

Vindsvåning med egen takterrass

Snedtaken ger charm och karaktär, vardagsrummet och köket ordnar spatiös plats för umgänge och terrassen blir din egen uteplats på hög höjd. Välkommen till en vindstrea att längta hem till.

Högst upp i huset i Märtas Berså finns 89 kvadratmeter utformade till en trivsam trea. Matplatsen rundas av med en sida där taket sluttar ner mot väggen samtidigt som fönstret ligger djupt lodrätt – den perfekta blandningen av charmigt snedtak och generöst fönster. Ute på terrassen finns såklart en matplats till. Här kan du duka upp sommarfrukostarna och sena middagar i den ljumna luften.

Hall

Hemma hos dig når en matt parkett i ek över hela lägenheten, förutom precis i hallen där den första biten av golvet är utomhuståliga klinkerplattor. Hallen välkomnar med en fri sikt fram till vardagsrummet, och du får bra med förvaring i de tre garderoberna.

Terrass

Två olika dörrar leder dig ut på din egen takterrass. På tolv kvadratmeter kan du fixa i ordning en trivsam utomhusoas med utsikt från sjunde våningen. Härifrån kan du blicka ner mot kvarterets nya innergård.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket möts på en halvöppen L-formad yta. Köket har en central placering och knyter ihop matbordet och vardagsrummet. I ditt nya kök lagar du veckans måltider på energisnålt vis tack vare de nya vitvarorna, och spishällen, diskmaskinen och de andra maskinerna harmoniserar snyggt med kökssnickerierna.

Sovrum 1 och 2

Med sovrummen placerade i var sin ände av lägenheten är det enkelt för dig att skapa lugn och ro när så önskas. Rummen är olika till storlek och form, men i båda har du delvis snedtak med ett takfönster i. I det större av rummen kan du låta den breda sängen ta sin välförtjänta plats, och garderoberna bakom dörren ger en bra förvaringsbas.

Badrum

Efter en lång dag kan ett avkopplande bad vara det som lockar mest. Här i ditt helkaklade badrum finns den möjligheten. Efter badet kan du sätta fötterna på komfortvarma klinkerplattor, och du har bra med förvaring för krämer och badrumsprylar. Ditt badrum rymmer även en tvättstuga i miniformat med maskiner för tvätt och tork.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.