Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41505, 3 Rum, 78 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Härlig trea fem trappor upp

När du kliver in i hallen möts du av en fri sikt fram till vardagsrummet och balkongen i sydvästläge. Här blir en öppen och ljus lägenhet i Märtas Berså platsen att komma hem till.

Dagens löprunda i Sollentunas natur kan avslutas med en spurt upp för de fem trapporna till din nya lägenhet. En stund av andhämtning på den ena balkongen kan vara på sin plats innan du tar tag i kvällens sysslor. Här bor du i en välplanerad trea där den öppna ytan balanseras med två sovrum. Dubbla balkonger blir en uppskattad lyx, och du har hög standard och stilrena material som bas i alla rum.

Hall

Du kommer hem till en hall där den praktiska biten med förvaring får en egen hörna till höger, och den välkomnande känslan till resten av hemmet har du rak fram.

Vardagsrum och kök

När det är dags för matbestyr är köksdelen i det öppna rummet platsen att gå till. Här har du gott om arbetsyta och förvaring, och dina nya vitvaror sköter sina sysslor med så låg energiåtgång som möjligt. Resten av rummet ger plats för sällskapliga möblemang, och tv:n hänger extra stabilt på en förstärkt vägg.

Balkong 1 och 2

Hemma hos dig kan du välja mellan två balkonger när du vill vara utomhus hemma. De bjuder på olika storlek, olika sollägen och såklart olika utsikter. Trivsamma växtligheter och utomhusmöbler kan skapa utomhusoaser att längta till.

Badrum

Med en egen tvätthörna hemma behöver du inte fundera över bokade tvättider. Här är det bara att köra igång när tvättkorgen är full. I det stilrent helkaklade badrummet finns även ditt nya badkar och gott förberedd förvaring för badrumsgrejerna. Komfortvärmen i golvet och handdukstorken är trivsamma detaljer.

Sovrum 1 och 2

Från köket når du de två sovrummen. Det större av dem ger perfekt plats åt den breda sängen, och kläderna kan du ordna i de tre garderoberna. Det mindre kan bli ett hemmakontor med egen balkong. Ekparketten ligger som en stilren och matt bas i båda rummen.

Hemfakta

Bostad
41505
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
78 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter