Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 78 m², Lägenhet 41505

Beskrivning

Härlig trea fem trappor upp

När du kliver in i hallen möts du av en fri sikt fram till vardagsrummet och balkongen i sydvästläge. Här blir en öppen och ljus lägenhet i Märtas Berså platsen att komma hem till.

Dagens löprunda i Sollentunas natur kan avslutas med en spurt upp för de fem trapporna till din nya lägenhet. En stund av andhämtning på den ena balkongen kan vara på sin plats innan du tar tag i kvällens sysslor. Här bor du i en välplanerad trea där den öppna ytan balanseras med två sovrum. Dubbla balkonger blir en uppskattad lyx, och du har hög standard och stilrena material som bas i alla rum.

Hall

Du kommer hem till en hall där den praktiska biten med förvaring får en egen hörna till höger, och den välkomnande känslan till resten av hemmet har du rak fram.

Vardagsrum och kök

När det är dags för matbestyr är köksdelen i det öppna rummet platsen att gå till. Här har du gott om arbetsyta och förvaring, och dina nya vitvaror sköter sina sysslor med så låg energiåtgång som möjligt. Resten av rummet ger plats för sällskapliga möblemang, och tv:n hänger extra stabilt på en förstärkt vägg.

Balkong 1 och 2

Hemma hos dig kan du välja mellan två balkonger när du vill vara utomhus hemma. De bjuder på olika storlek, olika sollägen och såklart olika utsikter. Trivsamma växtligheter och utomhusmöbler kan skapa utomhusoaser att längta till.

Badrum

Med en egen tvätthörna hemma behöver du inte fundera över bokade tvättider. Här är det bara att köra igång när tvättkorgen är full. I det stilrent helkaklade badrummet finns även ditt nya badkar och gott förberedd förvaring för badrumsgrejerna. Komfortvärmen i golvet och handdukstorken är trivsamma detaljer.

Sovrum 1 och 2

Från köket når du de två sovrummen. Det större av dem ger perfekt plats åt den breda sängen, och kläderna kan du ordna i de tre garderoberna. Det mindre kan bli ett hemmakontor med egen balkong. Ekparketten ligger som en stilren och matt bas i båda rummen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.