Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Möt stillheten högst upp i huset

Högt upp med utsikt som slår det mesta hittar du ditt nya hem. Blicka ut över grönområden och trädtoppar och njut av ett insynsfritt boende.

En regnig dag kommer du att njuta av smattret från fönsterbrädorna när du ligger inne i din soffa och tittar ut. En solig dag sitter du gärna på balkongen med morgonkaffet. Och på vintern kommer du älska mysfaktorn som uppstår när du tänder din utomhusbelysning.

Hall

Hallen är entrén till ditt nya hem. När du slår upp dörren och möts av det ljusa och fräscha längtar du efter första rundturen. Häng av dig jackan först i garderoben så sätter vi igång.

Badrum

Direkt till vänster hittar du badrummet. Här finns allt du kan önska och lite till. Denna helkaklade yta har komfortvärme i klinkergolvet som ser till att frusna fötter inte behöver frysa längre. Tvättmaskinen med avlastningsyta gör att du lätt får plats för tvättkorgen eller den gröna växten. Förvaring finns det gott om, både under och över handfatet.

Kök och vardagsrum

Smit ut från badrummet och passera köket innan du når vardagsrummet. Men innan vi kommer dit vill vi introducera ett effektivt och välplanerat kök. Här kommer du med glädje laga veckans matlådor, det finns bra plats för arbetsytan och den kombinerade kylen och frysen förvarar maten. Disken sköts av den integrerade diskmaskinen. Ta några steg och möt vardagsrummets ljusa intryck. Ljusinsläppet kommer från fönstren och balkongen. Inred med soffa eller säng och det mindre matbordet. Glöm inte växterna för hemtrevlighetens skull.

Balkong

Lyxen av att äga en balkong. Här finns plats för en liten odlingslåda, kanske är det dags att plantera din växtodling. På vintern under riktigt kalla dagar, varför inte använda balkongen som en kyl- och fryslösning när det vankas stort kalas.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.