Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Blicka ut över trädtopparna

Sollentuna är ett område som sätts på kartan mer och mer. Och det är inte så konstigt, för en kvart utanför stan hittar du en oslipad diamant.

Du behöver inte åka långt för att upptäcka att natur och frihet ligger ett par minuters pendeltågsfärd utanför Stockholms storstadspuls. Och naturen speglar ditt nya boende från insidan och utsidan. På innergården som är lummig med egen berså tillbringar du din med grannar och uppe i lägenheten har du din fristad.

Hall

Hallen har allt en hall behöver. En meter lyxigt klinker precis när du kommer in tillåter de leriga skorna eftersom det är slitstark och lätt att rengöra. Efter klinkern tar en ljus och fräsch ekparkett vid och genomsyrar hela lägenheten. Häng undan skrymmande ytterkläder från sällskapet i den rymliga garderoben.

Badrum

Efter en lång jobbdag kan det vara skönt att byta om till myskläder efter en härlig dusch. Den kan du med fördel förlänga eftersom badrummet kommer få dig att vilja stanna länge. Tvätta tvätten i kombimaskinen istället för att slåss om tider i tvättstugan, en vardagslyxig detalj.

Kök och vardagsrum

Antingen gillar du att laga mat länge och mycket, eller så ska det gå snabbt och smidigt. Oavsett vem du är kommer ditt nya kök underlätta allt som har med matlagningen att göra. Ytskiktet och inredningen kommer från Marbodal och vitvarorna är noga utvalda och från Electrolux.

Balkong

Äntligen en alldeles egen balkong att inreda efter årstiderna. På sommaren är det självklart att du kommer sitta här och avnjuta alla måltider. På vintern är det en extra ljuskälla som bidrar till mysfaktorn.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.