Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41503, 1 Rum, 31 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Blicka ut över trädtopparna

Sollentuna är ett område som sätts på kartan mer och mer. Och det är inte så konstigt, för en kvart utanför stan hittar du en oslipad diamant.

Du behöver inte åka långt för att upptäcka att natur och frihet ligger ett par minuters pendeltågsfärd utanför Stockholms storstadspuls. Och naturen speglar ditt nya boende från insidan och utsidan. På innergården som är lummig med egen berså tillbringar du din med grannar och uppe i lägenheten har du din fristad.

Hall

Hallen har allt en hall behöver. En meter lyxigt klinker precis när du kommer in tillåter de leriga skorna eftersom det är slitstark och lätt att rengöra. Efter klinkern tar en ljus och fräsch ekparkett vid och genomsyrar hela lägenheten. Häng undan skrymmande ytterkläder från sällskapet i den rymliga garderoben.

Badrum

Efter en lång jobbdag kan det vara skönt att byta om till myskläder efter en härlig dusch. Den kan du med fördel förlänga eftersom badrummet kommer få dig att vilja stanna länge. Tvätta tvätten i kombimaskinen istället för att slåss om tider i tvättstugan, en vardagslyxig detalj.

Kök och vardagsrum

Antingen gillar du att laga mat länge och mycket, eller så ska det gå snabbt och smidigt. Oavsett vem du är kommer ditt nya kök underlätta allt som har med matlagningen att göra. Ytskiktet och inredningen kommer från Marbodal och vitvarorna är noga utvalda och från Electrolux.

Balkong

Äntligen en alldeles egen balkong att inreda efter årstiderna. På sommaren är det självklart att du kommer sitta här och avnjuta alla måltider. På vintern är det en extra ljuskälla som bidrar till mysfaktorn.

Hemfakta

Bostad
41503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
1
Storlek
31 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter