Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Unik vindstvåa på 85 kvadrat

Det charmiga snedtaket ger det stora vardagsrummet en ombonad känsla samtidigt som ytan är spatiös. Här har du rymliga ytor för vardagsbestyr, gemenskap och festliga stunder.

I din nya tvåa får alla rum ta sin välförtjänta plats. Hallen är rymlig och ger bra med förvaring, köket och vardagsrummet knyts ihop i ett öppet rum och sovrummet har två delar och en generös klädkammare. Från sovrummet kan du gå direkt ut på din högt belägna balkong och spana ner mot kvarterets innergård. Här kan du starta dagen med morgonsolen som sällskap innan dagens bestyr drar igång.

Hall

När du kliver in från trapphuset möts du av en ljus hall som knyter ihop lägenhetens delar. Här finns garderober på två håll för undangömd förvaring, och kapphyllan får sin plats precis till höger.

Kök och vardagsrum

Ett öppet rum med trivsamt snedtak är platsen för mat och umgänge hemma hos dig. Ljuset kommer in från tre fönster, två djupt liggande och ett i linje med taket. Rummets form med den spetsiga vinkeln i ena hörnet skapar extra karaktär. Hörnet tvärs över är platsen för matbestyren. Du har högklassiga vitvaror i energisnål variant från Electrolux, och stilrena kökssnickerier ordnar med förvaring och arbetsyta.

Badrum

Till och med badrummet är stort och luftigt hemma hos dig. Tvätthörnan, handfatet, wc-stolen och duschen är placerade längst den ena långsidan vilket skapar mycket luft och rymd. Handdukstorken och komfortvärmen i klinkergolvet är vardagslyxiga detaljer.

Sovrum och klädkammare

Ditt sovrum får tre olika avdelningar. Den första delen är den största ytan där sängen kan få en trivsam plats. I det vänstra hörnet öppnas rummet upp mot nästa del som kan blir ditt nya hemmakontor. Förvaringen får en helt egen del den också med den stora klädkammaren med snedtak.

Balkong

Sovrummets andra del leder vidare mot balkongen i österläge. Med en egen balkong finns den friska luften alltid inom räckhåll, och med den här placeringen blir det enkelt att starta dagen med en stund utomhus.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.