Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av öppna ytor och gavelläge

I det öppna rummet kommer ljuset in från sydväst och balkongen är en självklar utomhusdel av rummet. Det öppna rummet blir enkelt hemmets hjärta där du kan umgås, koppla av, fira och trivas.

Fem trappor upp i huset med den lummiga innergården finns din nya trea. Här i Märtas Berså bor du i ett kvarter nära centrum och natur. Storstan finns på behändigt avstånd en kvart bort med pendeln. Inne i lägenheten möts du av det öppna rummet som tar vid direkt efter hallen. Här finns en generös yta där mat och gemenskap får stå i centrum.

Hall

Hemmet startar med en hall som gör jobbet med att bjuda in till resten av hemmet och erbjuda förvaring åt ytterkläderna. Precis innanför dörren ligger slitstarka klinkerplattor, och till höger finns hörnan med förvaring.

Vardagsrum och kök

Här kan du hänga med i vännernas diskussion borta i soffan samtidigt som du fixar det sista med kvällens meny. Ytan är öppen samtidigt som rummets form ger köket en egen avdelning. Efter maten behöver du inte lägga massor av tid på disken, utan den sköts av din nya maskin, och ni kan flytta tillbaka till soffan från matbordet.

Balkong 1 och 2

Vardagsrummets balkong ger ljus, luft och en extra öppen atmosfär. Dörrens placering maximerar ytan du kan använda, och här finns plats för flera vänner som vill ta lite frisk luft. Den mindre balkongen vid det ena sovrummet ger en till utomhusyta hemma, och utsikt åt ett annat håll.

Badrum

Väggarna i badrummet är ljust helkaklade, och i klinkergolvet finns skön komfortvärme. Badkaret tar upp ena hörnan, och ett av de andra hörnen är platsen för tvättbestyren. På bänken ovanför maskinen kan en tålig växt få sin plats, och i skåp och kommod har du gott om förvaring.

Sovrum 1 och 2

När kvällen går mot sitt slut blir sovrummet nästa destination. Här har du ett luftigt rum på tretton kvadratmeter där den breda sängen kan få sin plats. Vägg i vägg finns ytterligare ett sovrum, och i båda finns garderober som ger kläder och prylar ett hem.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.