Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 31 m², Lägenhet 41404

Beskrivning

Högt upp i huset med fin utsikt

Blicka ut över området och fundera fram vad du ska göra resten av dagen. I ditt nya område är det bara fantasin som sätter gränserna.

Ett kulturellt slottsbesök, utförsåkning i den närliggande backen, svalkande dopp i Edsviken eller bara skönt häng på den lummiga innergården. Möjligheterna är lika många som valen och här är det du som sätter agendan. Välkommen hem.

Hall

Kliv in genom hallen och välkomna ditt nya, ljusa och fräscha boende med öppna armar. Göm undan ytterkläderna i ett av skåpen som finns direkt till höger när du kommer in. Köp in en skohylla för att organisera dina skor.

Badrum

Badrummet är helkaklat i bra basfärger, här kan du med fördel piffa till det med färgglada handdukar och gröna växter. Komfortvärmen i golvet värmer frusna fötter och duschen står smidigt i hörnet. Släng in smutstvätten i kombimaskinen så får du undan den på en gång.

Kök och vardagsrum

Från hallen kommer du direkt in till köket som är en passage till vardagsrummet. Bjud hem dina käraste vänner och laga middag tillsammans. Hacka, koka, ugnsgratinera – trots de färre kvadratmeterna har du ett fullt utrustat kök. Slå er ner runt matbordet och förflytta er därefter till soffan för vidare prat.

Balkong

Den som en gång haft balkong i sin lägenhet kommer alltid att vilja ha en balkong. Och vilken tur att det ingår här. Här kan du piffa efter säsong och inreda din extra kvadratmeter precis som du vill.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.