Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41404, 1 Rum, 31 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Högt upp i huset med fin utsikt

Blicka ut över området och fundera fram vad du ska göra resten av dagen. I ditt nya område är det bara fantasin som sätter gränserna.

Ett kulturellt slottsbesök, utförsåkning i den närliggande backen, svalkande dopp i Edsviken eller bara skönt häng på den lummiga innergården. Möjligheterna är lika många som valen och här är det du som sätter agendan. Välkommen hem.

Hall

Kliv in genom hallen och välkomna ditt nya, ljusa och fräscha boende med öppna armar. Göm undan ytterkläderna i ett av skåpen som finns direkt till höger när du kommer in. Köp in en skohylla för att organisera dina skor.

Badrum

Badrummet är helkaklat i bra basfärger, här kan du med fördel piffa till det med färgglada handdukar och gröna växter. Komfortvärmen i golvet värmer frusna fötter och duschen står smidigt i hörnet. Släng in smutstvätten i kombimaskinen så får du undan den på en gång.

Kök och vardagsrum

Från hallen kommer du direkt in till köket som är en passage till vardagsrummet. Bjud hem dina käraste vänner och laga middag tillsammans. Hacka, koka, ugnsgratinera – trots de färre kvadratmeterna har du ett fullt utrustat kök. Slå er ner runt matbordet och förflytta er därefter till soffan för vidare prat.

Balkong

Den som en gång haft balkong i sin lägenhet kommer alltid att vilja ha en balkong. Och vilken tur att det ingår här. Här kan du piffa efter säsong och inreda din extra kvadratmeter precis som du vill.

Hemfakta

Bostad
41404
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
1
Storlek
31 m²
Månadsavgift
2 280 kr
Pris per m²
66 129 kr
Pris
2 050 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter