Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 31 m², Lägenhet 41403

Beskrivning

Välplanerad etta nära det mesta

Med ett bra läge nära det mesta hittar du denna välplanerad etta i Märtas Berså. Här kan du hitta hem på 31 smart planerade kvadratmeter. Balkongen blir din alldeles egna utemiljö.

Här väntar skogspromenader, cykelturer, sena nattbad och kanske en tripp in till stan utanför dörren till din nya etta. I ditt nya område kommer du aldrig att ha tråkigt. Här finns det alltid något att göra. Från sommar till vinter. Eller så behöver du inte göra någonting alls. Kanske vill du hellre shoppa, då finns det också inom räckhåll. Ditt nya hem kommer vara din bas och din trygga punkt.

Hall

Det är skönt när man upptäcker att ens hem har smarta lösningar för att minska rörighet. Är du en person som gillar ordning och reda och var sak på sin plats kommer du att stortrivas här. Släng in allt onödigt i garderoberna i hallen och stöket är som bortblåst.

Badrum

I badrummet finns lyxen av en egen tvättmaskin med superbra avlastningsyta ovanpå. Antingen gör du plats åt tvättkorgen här, eller så pyntar du med en fin grön växt och lite ljus. Glöm tanken på kalla och fuktiga handdukar, det sköter handdukstorken. Badrumsgrejerna gömmer du undan i något av badrumsskåpen.

Kök och vardagsrum

Trots sina 31 kvadratmeter har du ett fullt utrustat Marbodalkök. Här finns yta för att hacka och tillaga, ugnsgratinera eller tina upp rester. Vitvarorna kommer från Electrolux och är miljöanpassade för att vara så energisnåla som möjligt. Släng dig på soffan efter en intensiv arbetsdag eller puffa kuddarna i din sköna säng.

Balkong

På dina extra kvadratmeter balkong får du plats med en smart odlingslåda. Kanske ska du testa något nytt, morötter ska vara enkelt. Njut av tystnaden en varm sommarkväll eller se ett stjärnfall under de kalla och klara månaderna.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.